pozz Najbolji protein? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
zeljko30
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2015 Location: dubrovnik Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Travanj 2015 at 23:33 |
pozz svima zanima me najbolja 3 proteina pa da mogu kupit jednog ,cijena nije bitna toliko
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja neću ulaziti u ova pitanja Samo ću navesti svoj...Myprotein....
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Anaaa
Cita FAQ Joined: 30 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 38 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja isto. |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koncentrat proteina sirutke
Micelarni kazein Hidrolizirani peptidi kolagena Ja koristim prvenstveno Myproteinove proteine i suplemente, a ono što Myprotein nekim čudom nema, koristim od Bulkpowdersa. |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Myprotein
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi što ti je važno - kvaliteta ili cijena.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj se tice wheya, kvaliteta i cijena nejdu uvijek zajedno. Myprotein je puno jeftiniji od nekih poznatih brendova, a whey im je po sastavu bolji, tj. ima isto ili vise proteina, a manje M i UH, govorim o impact wheyu.
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma myprotein je najbolji, ovi neki brandovi samo razvikani bezveze, ne kažem da su loši,ali ako je kvaliteta ista, možda čak i bolja, a cijena isplativija, zašto ne onda MP...koristim već dosta dugo MP i dobri su..
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad će ispasti još da je MP najbolji brend na svijetu! ;))
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Goranchero
Post Options
Thanks(0)
|
Kad to i je tako. Da imaju i ljetne gume 185/65/R14, i njih bi uzimao od Myproteina.
U zadnjih godinu i po dana sam se naslušao toliko sranja protiv Myproteina, i dan danas mi je najdraže ona... 'Vidiš, u Dumbu ima i proteina sirutke, a u tom vašem veju od majproteina bog zna kakve kemije ima, šta je uopće taj vej...' |
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam,ja se ipak radije držim Contisporta... |
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam na Bridgestone Turanzi, sorry ;)
Slažem se, i Sava bi me dovezla od točke A do točke B, ali bi put bio manje udoban, sigurnost manja, potrošnja veća, a ako padne kiša i klizanje ne bih mogla izbjeći... tko je i s proteinima. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Goranchero
Post Options
Thanks(0)
|
Kad sam tek počeo s treningom, u Myproteinovoj kompresijskoj majici sam bio isti Michelin man.
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisi trebao ni vježbati, sigurna sam da bi majica već i sama odradila dio posla ;)
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Goranchero
Post Options
Thanks(0)
|
Nažalost, naručio sam običnu, trebao sam kod kinezu uzeti onu sa ušivenim six-packom, ovako, no pejn, no gejn.
|
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zorro koje ti proteine koristiš?
Čini se da su ovdje svi na Myproteinu, a kad netko pita koji je okus dobar (jer je to najvažnija stvar kod proteina ) moraš prijetiti smrću za odgovor |
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |