Pomozite,trening!! |
Post Reply |
Author | ||
Jorga
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2014 Location: Lalal Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Studeni 2014 at 21:42 |
|
E ovako: Odlucio sam da pocnem trenirati pa za pocetak bi mi trebao neki plan,znate ono: Pon-ledja,Uto-odmor,....pa ako nije problem da sastavite neki plan imam 13 god 51kg i 168cm treniram fudbal i treninge imam u prosjeku svaki 3. dan. Dalje ishrana,skola mi nije bog zna kakva pa je i pekara losa a na raspolaganju imam lisnata sa evrkoremom,dzemom,visnjom,sirom i salamom,virslom i sendvic pa sta bi od toga bilo najzdravije i najbolje da jedem. Naravno pored pekare je i manja trgovina pa... Ako nije problem da date link nekih vjezbi koje da radim (uz plan npr, Pon-grudi = sklekovi!!
Ako nije problem da mi pomognete HVALA |
||
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neka ti savjete za trening da netko iskusniji, ali šta se tiče prehrane birati između eurokrema i marmelade je sasvim ista stvar. Ako već imaš želju kvalitetno jesti onda prouči malo tu po forumu. Možeš od doma nositi nekakav kvalitetan sendvič. Iako mlad si, samo 13 godina, nemoj se zamarati baš. Jedi doma dosta mesa, ribe, kuhanog svega, jaja, sira..
|
||
Jorga
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2014 Location: Lalal Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala a moze neke vjezbe za jacanje ruku,imam dva tega od po 5kg ali ih ne koristim?!!
|
||
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upiši recimo na youtubeu excercise for arms ili nešto slično tome. Ima mnogo videa, pa iskombiniraj
|
||
waleed111
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radi se o rutama od 3-6 sati, u jednom slucaju je maltene stalno bila uzbrdica, kondicija nije problem jer sam svaki puta sve bolja i izdrzljivija i uglavnom se vec mogu penjati jace uzbrdo i razgovarati usput, no isprebijanost koju osjecam danas i proslog ponedjeljka ne mogu rijecima opisati :(
|
||
Cut down your exam stress by using our latest learnalanguage learn japanese exam and high quality
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa opusti se malo...ako si prebijen najedi se odmori... malo guštaj opusti se... i boost će doći
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
MatthewLentz
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2015 Location: France Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
irman
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |