Ishemija miokarda |
Post Reply |
Author | |
teke
Viden/a u gymu Joined: 03 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Svibanj 2009 at 16:16 |
imao sam ishemiju miokarda, ugrađena su mi dva stenta i izvršeno nekoliko propuhivanja, do prije dva mjeseca išo sam u teretanu 3-4-5 puta tjedno i dobro sam se osjecao. Sad sam na oporavku i jedva cekam ka cu ponovo uci u dvoranu i poceti sa vježbom. Moj problem je u tome što ne znam koje vježbe snage uz kardio vježbe mogu raditi . Napominjem da nisam profi vježbac, vec amater u 50-esetim,i da treniram zadnjih 5 godina.iam li netko ikakvog iskustva
hvala |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim..ovo je preozbiljno pitanje da bi ti sada mi ovako odgovarali putem interneta, ali ono šta ja mogu reci da aktivnost za sada treba biti lagana sa kontrolom pulsa, moje osobno mišljenje da bi ancrobne vježbe zasada trebalo izbjegavati, dok ne povecaš crobni dio...polako i oprezno, hodanjem, brzim hodanjem, pa laganim joghingom..
. I da bi onda lagano trebao uvoditi ancrobni trening, po mogucnosti pod nekakvim nadzorom. Obavezno se treba posavjetovati sa lijecnikom, samo što je kod nas teško naci nekoga tko cijeni vježbaca... Pozdrav. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |