Stalo mrsavljenje... |
Post Reply |
Author | |
Ivana86
Cita FAQ Joined: 09 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Lipanj 2015 at 10:03 |
Pozz svima...
sto kad nakon dva mjeseca vjezbanja i prilagodene prehrane(ne preko 1200 kcla) s probranim namirnicama stane mrsavljenje????? Stalo i dalje neide...cak dobila pola kg!!! Visina 159 Pocela 8.4. Sa 68.5 a sad imam 64.4 Help.. |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
metabolizam ti se zablokirao na tako malo kalorija.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Ivana86
Post Options
Thanks(0)
|
Tako mi ispada po izracunu da trebam jesti...
ali i ja sam to pomislila... zablokirao i cuva unesene kalorije od"straha" da ih nece dobit dovoljno...laicki receno... |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, pokusaj malo ciklirati s ugljikohidratima i nemoj se bojati pojesti koju kaloriju više. Sad je važno ponovno se pokrenuti.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Ivana86
Post Options
Thanks(0)
|
Moze...poslusat cu te...hvala puno na savjetu...
Dali mozda mi mozes preporuciti osobnog trenera u Zagrebu? |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radi vjezbe snage tipa cucnjeve i mrtvo dizanje, trudi se da ispravno radis ove vjezbe, a sto se tice prehrane, cikliranje UH je dobar prijedlog. I nije mi jasno kako samo 1200kcal ti je potrebno? Nemoj brojati kalorije, nego gledaj otkuda te kalorije dolaze, pazi kako hranu kombiniras u obrocima i kad sta jedes, pazi kako dijelis UH u obrocima i kad su ti najpotrebniji...
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na kraće staze sa tih 1200 kalorija ide, no ne baš 2 mjeseca kak su ti i rekli. Ako si vec krenula toliko nisko s kalorijama trebala si 2x tjedno imati dane sa povisenim unosom i bilo bi OK......
S time da ako prije nisi redovito vjezbala u teretani nego ti je ovo prvih 2 mjeseca mozda i previse ocekujes, nerealno je ocekivati da izbor, nacin izvođenja i intenzitet vjezbanja je optimalan da poluči nekim drastičnim rezultatima. Kako god bilo povečaj kalorije.......
|
|
Ivana86
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savjetima puno :-)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |