Priprema mesa |
Post Reply |
Author | |
barbara22
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Lipanj 2015 at 20:42 |
Pozdrav svima,
tražila sam temu na forumu, ali nigdje ne vidim. Zanima me koji je najbolji način pripreme mesa? Ja ga trenutno spremam na mrvicu kokosovog ulja. Da li bi možda bilo bolje kuhati ga?
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja također radim na kokosovom ulju ili na maslacu, s obzirom da sam na keto dijeti meni masti odgovaraju u prehrani pa se ne zamaram hoće li meso biti nešto masnije
Prije sam znao kuhati piletinu, bude baš sočna, sad, kako ko voli...
|
|
barbara22
Post Options
Thanks(0)
|
Super, hvala ti :)
|
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
piletinu i puretinu (filete) možeš staviti na masni papir, i u zagrijanoj pećnici nekih 20ak minuta (ovisi do pećnice) na 170-180°C, super ispadnu ako želiš taj pečeni okus bez masti. Ali mislim da je pei na malo kokosovog ulja također ok. Meni nijedno meso baš nije prefino kuhano osim pileine, ali to je isto do ukusa :D
|
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolji način je onaj koji je tebi najfiniji i koji najmanje šteti Ovisno o planiranoj količini masnoća u obroku slobodno peci na kokosovom ulju, ili pak skuhaj ako ti tako draže, stavi u pećnicu....nebitne sitnice koje ovise o ukusu i dostupnom vremenu.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
barbara22
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima :)
Danas ću probati skuhati, malo za promjenu.. Koliko se otprilike kuha piletina (šnicla) ? Negdje piše 15-ak min, negdje sat vremena
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |