Osobni treneri i teretane |
Post Reply |
Author | |
Dino983
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Lipanj 2015 at 07:56 |
Bok svima!
Postoji li teretana u (Novom) Zagrebu koja dopušta dovođenje osobnog trenera sa sobom na treninge? Hvala na odgovorima / savjetima! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozrs u xxl-u na velesajmu
|
|
Dino983
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
u XXL-u su mi rekli da ne može
osim ako netko nema neku vezu? |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze ali naravno oboje morate platiti tekucu mjesecnu clanarinu.Nemres sam ti bit clan a on besplatno da dolazi
|
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
većina teretana ti to dozvoljava, ali naravno trener mora platiti članarinu. neke imaju program da trener ne mora platiti ako dovede par članova ili tako nešto, raspitaj se
|
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
shoda12
Cita FAQ Joined: 08 Svibanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Podizem post ... prikrpat cu se ...
Koliko treneti naplacuju da mi se napravi plan prehrane i program vjezbanja .. Aime idem u teretanu ali drzim se samo orvitreka , trake i bicikla .. voljela bi i druge sprave koristit ali neznam kako ... neke znam ali neke ne Pliz help |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |