Pogrešni efekt |
Post Reply |
Author | |
dia_blo
Cita FAQ Joined: 06 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Rujan 2015 at 15:21 |
- nakon stanke od 5-6 mjeseci i dobivenih 5kg (prije 85-6kg, a sad 90kg na visinu 183cm)
prije 2 tjedna sam krenuo ponovo trenirati. Trening ide po planu, osjecam se odlicno neke plocice se ponovo javljaju. Međutm danas šok! Umjesto da skinem par kg ja dobijem još 2kg Pretpostavljam da je to misicna masa, ali opet...sto radim krivo? - ujutro svaki dan vozim 10km (cca 18min) na sobnom biciklu Zatim popijem shake 0,5l (zobene pahuljice, banana, smrznute maline, mlijeko) Na poslu ručak oko 12h (rucak kaj bude doma: ali nikad se ne prejedem) Do kraja posla pojedem još 2banane Pon,sri,pet poslije posla idem trcati sprinteve. 10min trcanja za zagrijavanje i onda 10 serija po 50m sprinta. Pauza izmedju njih je zapravo povratak do pocetne tocke trcanja. nakon trcanja umjereno rucam/veceram (vec bude oko 7:00-7:30) |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm, mislim nije da se ja bas razumjem u to, al cudno mi je da dobijas misicnu masu uz toliko kardija..A ne radis nista od anaerobnih vjezbi?
|
|
dia_blo
Post Options
Thanks(0)
|
Ovi sprintevi su anaerobni, cardio je samo u jutarnjem terminu uz sobni bicikl.
|
|
BartFanatik
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2015 Location: Osijek, Croatia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(1)
|
Postoji mala vjerojatnost, ali moguće je da si dobio nešto mišićne mase u nogama od tih sprinteva, a možda i u cijelom tijelu pomalo, jer ipak sprintanje razvija cijelo tijelo ako se ne varam.
|
|
dia_blo
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dobro vjerujem da jesam...ali bit je izgubiti par kila, a ne ih dobiti :D .... 5godina sma bio na 85 i super mi je bilo, a sad ako dobim još tipa kilu dvije mogu kompletno mijenjati odjecu...sto mi nije u interesu, a i ne osjecam se dobro kao sa 85
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(1)
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Muscle_memory_%28strength_training%29
Bez panike. Ovo ni po čemu nije pogrešan efekt, te osim ako ti modna karijera ne ovisi o tome, ne vidim ikakav problem. Samo nastavi, doći će i stara devizna štednja na red da se otopi. |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(1)
|
Pusti kile, uzmi metar. Izmjeri struk, trbuh, noge, ruke, prsa, ramena, pa budes vidio di gubis, di dobivas. Ako kile idu gore, a struk i trbuh se smanjuju, ne znam di je problem
|
|
BartFanatik
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2015 Location: Osijek, Croatia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(1)
|
Dobro ti Mike kaže.
Baci vagu, najbitnije je da se dobro osjećaš. :) |
|
dia_blo
Post Options
Thanks(0)
|
Budem baš probao, jer ako dobijem još kilu dvije mogu promijeniti kompletnu odjeću
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |