Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Marin2112
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Rujan 2015 at 21:48 |
Nakon 2 godine neaktivnosti, prosle godine u Ozujku vaga mi je pokazala 109kg na mojih 191cm visine i 33 godine... Rekao sam tada "e neces na 110"... Prestao sam pusit, krenuo s teretanom i koliko-toliko reguliranom prehranom (izbacio slatko, povecao unos proteina, smanjio masti i alkohol). Jutros mi je vaga pokazala 90.6kg... Dakle skoro 20kg i 2 konfekcijska broja dolje u nesto vise od godinu dana. Sto je bitnije, postao sam "ovisan" o vjezbanju i zdravijoj prehrani, te se ne osjecam dobro ukoliko ne odradim nekakav trening barem svaki drugi dan. Nedavno otkrio focus t25 s kojim imam odlicne rezultate. Inace sam pomorac, zapovjednik na dugoj plovidbi i t25 mi posebno odgovara za vjezbanje na brodu.
Eto, meni moj napredak puno znaci i puno se bolje osjecam u svojoj kozi, a zakljucak je da se sve moze kad se hoce, samo treba bit cvrst i uporan. Zena mi je posebno odusevljena... |
|
BartFanatik
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2015 Location: Osijek, Croatia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav! Čestitam i samo tako nastavi.
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :) cestitke na uspjehu!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |