Kako smanjiti trbuh |
Post Reply |
Author | |
Jednababaroga
Cita FAQ Joined: 23 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Listopad 2015 at 21:03 |
Pozzzz
Odakle da krenem? Imam 160cm i 57kg. 2012 godine sam smrsavila desetak kila i od tada drzim ovu kilazu. Te godine sam pocela trcati, te sam 2013 godine trcanje zamjenila teretanom. Tako sa evo do sada treniram 3x tjedno po sat ipo vremena. U treningu najvise koristim girje, te vjezbe svojom tezinom - sklekovi, plank, zgibovi... Poprilicno sam oblikovala tijelo, zadovoljna sam rukama, nogama, guzom. Ali trbuh, nema sanse, i dalje imam kolut oko struka i mlohav trbuh. Ne znam kako to prominiti. helpppp. P.s. Prehranu se trudim urediti, buduci da sam ovisnik o cokoladi i uh. |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaš onu pločice se rade u kuhinji
Prehranu probaj urediti, napiši primjere jelovnika i sigurno će ti netko od iskusnijih fitovaca pomoći |
|
Jednababaroga
Cita FAQ Joined: 23 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Scarpetta, hvala , stalno se s muzem svađam oko toga. Zbog nekih zdrsvstvenih problema pokusavam iz prehrsne izbaciti gluten i sve mlijecne proizvode. Izbacivanje mlijeka mi najteze pada, jer nisam mogla zsmislit popiti kavu brz mlijeka. Evo jos se navikavam.
Primjer jelovniks - dorucak - smoothie od šumskog voca (70g), chia sjemenki (5g), lana(5g), whey protein cokolada-ljesnjak(10g), kikiriki(25g) i heljda (20g) -međuobrok banana ili 4mandarine i 30g kikirikijs - rucak - najcesce piletina + salata + riza ( pokusavam izbacit rizu i uh za vrijeme kad nemam trening, al bas mi fali) - međuobrok - najcesce nista, nekad koja mandarina, al tad najvise pokleknem slatkom - jucer recimo 2 komada domaceg strudela od jabuke, tri kuglice od cokolade iz biskvita i jos umocene u cokoladu - vecera - 2jaja + salata Eto |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Povećaj uh-e pa da vidiš kako će trbuh ići dolje Nemoj još tu rižu izbacivati jer ćeš tek tada biti na ničemu :) Malo je to hrane nekako, ovu mjericu wheya odmah zaokruži ujutro :) Heljda može slobodno na duplo, doručak je...večeru i ručak bih malo ukrasila raznolikim povrćem i navečer još dodala nešto ako ostaneš gladna ... Ova glad za slatkim popodne ti daje znak da ne jedeš dovoljno ili dovoljno dobro do tada....povećaj unos vlakana, pogotovo hrane velikog volumena da budeš sitija. Isto tako, pojačaj malo proteine pa ćeš biti sitija.....a i neboj se uh-a - ja sam poprilično dobro istopila svoj trbuh uz njih u svakom obroku, od jutra do večeri, bio trening ili ne ;) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |