Nova fitovka iz Bosne |
Post Reply |
Author | |
Sanja_877
Cita FAQ Joined: 13 Listopad 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Listopad 2015 at 14:34 |
Zdravo!
Čitam već duže vrijeme fitness.com.hr i dosta toga sam naučila i zanimljivog pročitala, danas odlučih se registrovati iz razloga što sam dosta godina u sportu. Eh nešto da kažem i o sebi dolazim iz Bosne, visoka sam 169 i 57kg. Posao mi je sjedenje 8 sati dnevno bukvalno, inače uvijek sam bila sportski tip i bavila se sportom i onda za vrijeme studiranja sam imala dužu pauzu i sad sam se opet aktivirala idem na grupni trening body pumpa i rekreativno trčim. Pazim na prehranu. Tijelo mi je postalo mišičavo, gornji dio stomaka pločice, ali donji dio nikako da skinem, čitala sam da je to ponajviše do prehrane, pazim stvarno i na prehrenu, ali ne ide, sad sam na pokušaju bez laktoz epa ćemo vidjeti, imate li vi kakav savjet?? Hvala. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |