odluka |
Post Reply |
Author | |
fanatikusb
Cita FAQ Joined: 20 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Prosinac 2015 at 21:26 |
Pozdrav svima,donijeo sam odluku života pa bih molio za pomoć.
Imam 34 godine,195cm,130kg ali ne mišića Što se tiče prehrane, do sada sam jeo uglavnom smeće Što se tiče sporta, 0 dupla Radim fizički posao 9 sati dnevno ali to očito nije dovoljno za moju kondiciju i tjelesnu figuru Naime odlučio sam se za pothvat u trajanju od jedne godine, cilj mi je smanjiti težinu na 105 kg,istopiti što više masti,zadržati i nabaciti što više mišića Slobodno vrijeme za trening bi mi bilo od 18:00h a nedjelja cijeli dan Financije za prehranu i dodatke prehrani(bez kemije) mi ne predstavljaju problem Molim vas za pomoć,za početak odakle krenuti jer sam se malo pogubio u previše pročitanih informacija E da,po mogućnosti bez teretane,samo kućni treninzi sa bučicama,girjama itd. sutra budem i sliku trenutnog stanja postavio,a planiram i napredak objavljivat Unaprijed hvala svim dobrim dušama za pomoć I da,nisam osoba koja lako odustaje. 100% sam uvjeren u uspjeh,samo tražim malo pomoći dakle,kako početi? |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baci smeće Simple as that...jednostavno se prvo pokušaj odreći (ili bar smanjiti količinu) onoga što nosi najviše nepotrebnih kalorija u malo prostora Ako si bio sklon pijenju sokova ili gaziranog, pokušaj prvo s tim, samo tako ćeš uštedjeti gomilu kcal (ovisno o tome koliko si pio ako si pio :) Teško je ovako napamet govoriti jer ne znamo kako je taj jelovnik izgledao ali pretpostavljam .. :) Dakle, vjerojatno i sam znaš što prvo treba van :) a što treba unutra....ma znaš i to, samo je frka krenuti
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |