Blagdanska pauza |
Post Reply |
Author | |
rajko1986
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Prosinac 2015 at 20:10 |
Narode evo jedno pitanje mene nesigurnog pa sad da čujem Vaša mišljenja.
Pitanje: Dali, te koliku i kakvu pauzu uzeti za blagdane??? Hoćete li si, i da li već jeste uzeli malo oduška ovih dana??? u treningu? prehrani??? Ja jesam! Dugo se borim s kilama i sad sam jedno cca. 35 kila lakši, treniram u početku 6 puta tjedno, sad sam već na 5 puta tjedno a uskoro ću i na 4 puta. (navodno je i odmor bitan), ali i bar 5 večeri u tjednu brzo hodam 6-8km. Jedem isključivo zdrave namirnice i ne koristim sol i ostale rafinade u prehrani (ima soli i šećera u konzervama koliko ti srce oće) Sada sam u terminu blagdana odlučio uzet 5 dana slobodno od zdrave prehrane i vratiti se nekim starim navikama. Da li je 5 dana slobodno puno??? S tim da sam i dalje u treningu i treniram 5 puta tjedno i s tim da sam u te dane slobode dodao 20min kardia dodatno, odnosno 40min nakon treninga s girjama, plan je od 2.1. krenuti ponovo zdravo klopati a i ostaviti pojačane treninge u prvih 10 dana nove godine kako bi pokušao spaliti ovih nekoliko slobodnih dana. Što Vi mislite, kakve su vaše sugestije i iskustva??? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |