Ozljeda ramena |
Post Reply |
Author | |
mariustolius
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2016 at 20:45 |
Pozdrav,ozlijedio sam lijevo rame dok sam radio bench press zbog nepravilne tehnike(nisam uvukao ramena).Prvih par tjedana bol je bila poprilicno jaka i u mirovanju pa sam otisao ortopedu.Nakon ultrazvuka sve tetive rotatorne mansete su bile uredne i preporucena mi je fizikalna terapija.Na koju sam naravno isao ali bez znatnih poboljsanja.Nakon terapije nastavio sam raditi vjezbe sa trakama i bucicama od 1kg doma koje su mi fizoterapeuti pokazali.I sada nakon 5 mj i dalje osjetim laganu bol ako lezim na toj strani,takodjer osjetim bol dok radim vjezbe jacanja a proslo je toliko vremena.Gotovo svako podizanje ruke iznad glave boli.Da li je normalno da nakon 5 mj ne mogu napraviti sklek bez ostre boli u prednjem ramenu.Bojim s da se opet ne vratim na pocetak.Da li je itko imao slicnu povredu?Jel normalno da oporavak toliko dugo traje ako nije pukla ni jedna tetiva?Sto bi mi vi preporucili,ocajan sam pshicki sam totalno iscrpljen..
Edited by mariustolius - 22 Sijecanj 2016 at 20:48 |
|
mario312
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam jedno vrime vuka ozljedu ramena isto tako malo vise od pola godine uvik bi ga malo osjetija i to tako zivcira. Zagrijavanje triba bit brutalno dobro oko 20min zagrijavanja sam radio i nakon nekog vrimena nisan vise osjeca nista zagrijavanje mi je prije bilo uvik 10min
Edited by mario312 - 29 Sijecanj 2016 at 19:18 |
|
ekto power
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |