Podizanje tjelesne mase |
Post Reply |
Author | |
Massa
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Svibanj 2009 at 09:47 |
Pozdrav,prvi puta sam ovdje,nemojte zamjeriti ako sam promasio topic ili slicno.
Zanima me slijedece: Imam 20,visok sam š79 imam 6škg,sto je u svakom slucaju premalo.Ono sto mene zanima je kako podici tjelesnu masu? Jedem 5-6 puta dnevno,s tim da za rucak ne biram sto cu jesti,vec jedem sto dobijem(zivim sa obitelji pa ne kuham sam).Dorucak i veceru te medjuobroke su uglavnom zitne pahuljice i sendvici(znam da nisu zdravi ali eto). Sto se vjezbanja tice nemam mogucnosti ni financijski niti ikako u teretanu,ali voljan sam vjezbati kod kuce sve sto je moguce izvest bez sprava. Eto ako netko ima kakav savijet nadam se da cete mi pomoci,lijep pozdrav |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se tice vježbi, što sad radiš od vježbi?
Edited by Iluvatar |
|
Massa
Post Options
Thanks(0)
|
pa podforum je ''Pitajte sve što vas zanima o zdravlju, a da je vezano za tjelovježbu'' pa sam mislio da bi bilo dobro tu.Nebitno,zato sam se ispricao odma ako fulam.
Od vjezbi ne radim nista posebno,ujutro razgibavanje,sklekove,trbusnjake,rijetko trcim(iovako sam premrsav)rekreacijski igram kosarku i nogic. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
tom logikom bi mogao pistai bilo gdje jer je ovo ipak fitness forum ;) no neka modovi ce premjestiti temu!
u biti.. trebaš jesti što bolje i kvalitetnije, puno UH i puno proteina i raditi vježbe što veceg intenziteta.. skelkovi s nogama na krevetu, na jendoj ruci, cucnjevi s poskocima.. ima brdo vježbi.. da ne dužim.. evo http://www.bodyweightculture.com/ |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam ja nešto herbalife dodataka pa ako hoceš maSu javi mi se na pm!
Sad je akcija 2+š gratis tako da ceš još brze dobiti na maSi! |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
@massa - prouci stranicu, forum, FAQ, pa ako te bude zanimalo nešto konkretnije onda pitaj...
ne treba izmišljati toplu vodu |
|
Massa
Post Options
Thanks(0)
|
U redu proucavam sada onu bodyweight i sl.Hvala svima na odgovorima,samo me zanimalo jeli to stvar metabolizma i kako pospjesiti dobivanje kila:)Lijep pozdrav svima:)
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
naravno da je stvar metabolizma, potraži pojam "ektomorf" |
|
josipzekic
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tvoj je rjesenje dragi prijatelju u borbi da dobijes nove kg je dobar dorucak, i umjesto sendvica nosi sa sobom kesicu badema, orašcica, orasa .... naravno nesoljenih
Dorucak ti treba izgledat ovako 500 ml kozjeg mlijeka(svaki ducan, terapak o,5l) 50 g badema 50 g lješnjaka 50 g oraha 50 g suhe brusnice 50 g suhe aloe vere 50 g suhog ananasa 50 g kokosa u kockicama 50 g cipsa od banane 50 g whey proteina FOS podravka slicno cokolinu potraži ima 7 vrsta voca prvo odeš u mercator tamo imas suhog voca kupi jednake dijelove izmjesaj i dodajes sve od jednom orahe, bademe i lijesnjake samlijes da se mogu otopit u mlijeku dodas izmjesano suho voce i zagustis instan kasom od podravke do zeljene gustoce ili ne trebas ako ti se svida i bez toga Edited by josipzekic |
|
josipzekic
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj izbjegavat trcanje i plivanje, otidi barem jednom tjedno na planinarenje te aktivnosti pojacavaju apetit.
Kupi kutiju caja od lincure i caj od pelina samlij u prah (mlinac za kavu), š00g praha dodaj u 500 g meda i uzimaj tri puta na dan po žlicicu taj je lijek najucinkovitiji. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeli to MASA SUPER 50g? |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
taman psola, takav dorucak, pa da se upucam od priređivanja hrane
|
|
Hunter
Viden/a u gymu Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma,vjerujem da je to takav metabolizam i nemozes tu puno toga uciniti.Probaj sa proteinima (samo pazi kojima),naravno koristi to ako mislis vjezbat minimalno 3x60min tjedno i vidjet ces rezultate.Samo budi strpljiv...
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
hunter. molim te ne savjetuj ljude ako se ne razumješ u problematiku, za proteinski dodatak nije uvjet kolicina vježbe koju si ti naveo niti je velika razlika između proizvođaca - vecinom je samo u cijeni! Isto tako.. ako se ne pocne hraniti kako spada, nece mu pomoci nikakav proteinski napitak Edited by Iluvatar |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |