Joga |
Post Reply |
Author | |||
Teja
Viden/a u gymu Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Svibanj 2009 at 18:45 |
||
Zanima me gdje mogu pronaci neke vjezbe za jogu kod kuce ?
|
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svakako preporucam sljedeci site: Yoga Today Tamo svaki dan izbacuju novi video sa satom joge, i to besplatni. Jedino moraš imati brzu vezu za net. Po mom mišljenju, satovi su dosta dobri. Pogotovo ako imaš predznanja i znaš engleski, ne bi trebalo biti problema. cak i ako nisi prije radila jogu, svako toliko izbace neki sat za potpune pocetnike. Ne znam koliko vec imaš iskustva s jogom pa ne znam kaj tocno da ti preporucim. Evo par linkova za proucavanje: Yoga Journal Yoga Basics A knjiga na hr koja je baš dobra za pocetak: Tara Fraser:Joga za svakoga Edited by Signorina |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tony123
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo par dobrih savjeta za one koji rade jogu ovo sam dobio na mail pa cu samo copypejtsat, na eng. je valjda ga znate Yoga classes, for flexibility, rarely work. |
|||
samo se treba portudit
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koji ste vi pohotonici, užitak mi vas je citat |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |