Sprint za početnike |
Post Reply |
Author | |
Janje
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Studeni 2015 at 20:07 |
Pozdrav ljudi,
Dakle, zatrčao se nisam godinama, a kladim se s prijateljem tko će u mjesec dana više napredovati na utrci od 100m Mjerit ćemo vrijeme prvog dana treninga, i onda nakon mjesec dana. Ali problem je što se ja nisam zatrčao godinama... desetcima godina :D Ali kad sam trčao bio sam solidan na kraće staze, užasan na duže. Prije 2 godine sam promijenio prehranu, i povremeno vježbam... trening snage sa bučicama. Visina/težina je 191cm/92kg, godine 33 E sada, zanima me na koji način se pripremit za utrku 100m u mjesec dana? Edited by Janje - 06 Studeni 2015 at 20:07 |
|
Ljemon
Cita FAQ Joined: 10 Studeni 2015 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pocmi sa treninzima 3x tjedno-radi intervalne treninge(neka ti sprint u pocetku bude krace od 100m)
Obavezno dobro se istegni i zagrij prije treninga narocito kukove,koljena U teretani obvezno jacaj nozne i trbusne misice misice te preskaci konop radi koordinacije i koncentracije Ako si mozes priusti si masazu(zamoli nekoga da ti pomogne) Savijet:konzumiraj Mg i oprezno jer sprintevi mogu biti opasni za zglobove ako neznas kako trcati Sretno! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |