pozz |
Post Reply |
Author | |
Maraton Runner
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Ožujak 2016 at 13:40 |
Pozdrav,
imam 44 godine, 189 cm i 100 kg...Cijeli život se bavi sportom a unatrag 9 godina bavim se rekreativno trčanjem. Dakle, kako u avataru piše, trčim maratone (pretežno polumaratone jer ih ima više kroz godinu)...da, s mojom kilažom i to se može uspješno svladati. U Hrvatskoj postoji cestovna i planinska amaterska liga u kojoj se može svatko natjecati amaterski.T akođer, postoji i sve više škola za trčanje. Eto....toliko od mene zasad....Tko želi nešto pitati- može slobodno. |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosao!
Svaka cast na aktivnosti i sve navedene okolnosti, pravi primjer da svako tko ZELI i nema izgovora i MOZE!!!
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
justhard
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2016 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav eo ovako zanima me ako je netko imao iskustva s kofeinom,zanima me konzumiranje kofein tableta jeli to pametno za trening? hvala
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Padobranac, na nekog to djeluje da ima bolji fokus, dok neki poput mene ne osjete nista, bar tih 200mg sta sam konzumirao na mene nije djelovalo. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |