Nutricionista? |
Post Reply |
Author | |
babara11
Cita FAQ Joined: 25 Travanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Travanj 2016 at 03:14 |
Pozdrav momci!
Pre par dana sam pronasao popust na netu za nutricionisticki pregled (http://www.superpopusti.rs/product/nutricionisticki-pregled-popust-plan-ishrane-dermatokozmeticki-pregled-i-analiza-tela/) evo linka pa ako nekog zanima. Naime, moje pitanje je da li nutricionista uopste moze nesto da pomogne u odredjivanju moje ishrane kada je u pitanju bodybuilding ili oni teraju svoje tipa: jedi 2 jabuke i 2 pomorandze za veceru i bices super. |
|
Skys_the_limit
Cita FAQ Joined: 25 Travanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je cilj nutricionistima predstavit prehranu koja bi odgovarala većini (dakle ne bodybuilderima, manekenkama i sl.). Oni će ti reći koliki je optimalni unos UH-a, proteina, masti, vitamina, minerala...Objasnit će ti zašto je neko voće ili povrće zdravo i kakve koristi tijelo ima od npr. zdravih omega kiselina, međutim, neće ti odredit prehranu za dodatnu izgradnju mišića osim ako se ne radi o stručnjacima za sportsku prehranu. To je samo moje mišljenje, ispravite me ako griješim.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |