Plan za vjezbanje? |
Post Reply |
Author | |
MK22
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2016 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2016 at 15:49 |
Dobar dan,
Vec neko vrijeme se zanimam za workout te bih volio povecati malo ruke te se ubaciti u fitness stvar. Zelim poceti sada u mladoj dobi da bi mi kasnije bilo lakse a i da nemam zdravstvenih problema. Informacije o meni: 14 god., 170 cm, 65 kg. Mozda odmah mislite da je to ogromna kilaza u odnosu na visinu ,ali zapravo i nije tako lose kako se cini (ne planiram bas ici na djete ako je moguce). U srednjoj sam formi, mogu napravit dosta zgibova itd tako da nisam bas na samom pocetku, dosta se krecem preko dana i vjezbam 10 serija po 5 zigbova propadanja... Znaci ako bi mi netko mogao pomoci sa vjezbama koje bih trebao koristiti da dodem do nekog malo jaceg levela (pretezno bih htio ruke, core, abs...) Puno hvala svima koji se potrude pomoci mi na bilo koji nacin. Svi savjeti su dobrodosli! Lijep pozdrav
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |