Potrošene kalorije preskakanjem vijače |
Post Reply |
Author | |
ivana6
Cita FAQ Joined: 11 Studeni 2016 Location: Osijek Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Prosinac 2016 at 19:21 |
Pozdrav ljudi,
zanima me kako tocno izracunati broj kalorija potrosenih preskakanjem vijace. Naime, jedna stranica na netu kaze da za 20 min potrosim 180 kcal, a na drugoj stranici i prateci njihove upute izracunam 116 kcal. Imam 61 kg, u 20 min ( sa pauzama od 30 sek i 1 min) napravim 911 preskoka. ( 11 serija) Imam tocan broj po serijama, pa ako treba to mogu napisati isto Hvalaa
|
|
NiksaV
Viden/a u gymu Joined: 30 Studeni 2013 Location: Dubrovnik Status: Offline Points: 205 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok,mislim da se ne trebas zamarati ovim stvarima jer sve potrošene kalorije mozes sve to otprilike ali da ćeš točno izračunati sumnjam :)
|
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je svagdje drukcije i nigdje ti nije tocno sigurno, nemoj se previse zamarati kcal daj max na treningu i max u prehrani i rezultati ce doci
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |