Teretane u Zagrebu |
Post Reply |
Author | |
givenchy
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Rujan 2007 at 23:03 |
Molim, moze li mi netko reci neku dobru teretanu u centru Zagreba? Nova sam tu.. i ne znam skoro pa nista.
Zahvaljujem... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Givenchy dobrodosla
Slobodno malo pogledas nas popis teretana u Zgu: https://www.fitness.com.hr/gradovi/zagreb.aspx |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas u centru teretana 'Forma' - Hebrangova 2š - zeleni val
|
|
ProGirl
Viden/a u gymu Joined: 04 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav...Evo ovako...Tek sam se registrirala i to nakon mukotrpnog i bezuspijesnog pretrazivanja teretana na podrucju Trnja tj. Savice ili Kruga, u nadi da cu dobiti neku korisnu informaciju o lokaciji teretana na tom podrucju (ako uopce i postoje ). Pogledala sam popis teretana ali...nula bodova pa molim nekoga da me uputi na pravi put. Inace treniram atletiku za Rijeku (profesionalno),ali makar nisam dugo trenirala pokusavam se vratiti u formu i treba mi mjesto di cu to postici dok sam u Zagrebu da ne ispadnem iz "forme". Znam jedino za teretanu u Sportskom drustvu Trnje, ali mi bas ne izgleda obecavajuce... Eto, to bi bilo to! Unaprijed fala!!! |
|
The true perfection lies in imperfection!!!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas jaaaako dobru teretanu na Shalati i super ti je ekipa. |
|
crni30
Viden/a u gymu Joined: 15 Svibanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Molio bih nekog ako zna broj telefona ili web stranicu fit-a na Velesajmu. nikako ne mogu naci na netu.
Hvala |
|
Crni
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |