Mišljenje |
Post Reply |
Author | |
yoga.girl
Cita FAQ Joined: 02 Ožujak 2017 Location: Rijeka Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Ožujak 2017 at 14:22 |
Imam pitanjce za sve one koji su iskusniji i koji znaju puno više o meni o vježbanju, prehrani, mršavljenju, povećanju tjelesne mase i sl.
Malo sam "zabrinuta". U svojoj okolini imam primjer gdje je osoba počela vježbati (što podržavam) kako bi se vratila u prijašnju formu. Također, počela je pravilno jesti i paziti (po mom mišljenju i previše) na prehranu . Tuna, piletina, posni sir i sl. Svaki dan vježba po sat, sat i pol intenzivno te namjerava krenuti i u teretanu. Uz vježbanje pije i proteine kao dodatak prehrani. Čini mi se da osoba stvarno zna što radi, ALI koliko je to uistinu zdravo? Odnosno, koliko je zdravo ne jesti raznoliko nego se ograničiti na 10 namirnica. Koliko je pametno i koliko je dugoročno moguće da će osoba svaki dan vježbati toliko intenzivno i hoće li se to vratiti odmah čim prestane.... I ti "napuhani" mišići pretvoriti natrag u salo ili?... Također, zanima me ukoliko počne uzimati dodatne testosterone što to znači i je li to zdravo, korisno, poželjno ili što već. Vjerojatno vidite moju zabrinutost i zbunjenost i zbog toga ovo nisam znala gdje točno smjestiti na forumu :) |
|
jasna781
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2016 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Podržavam pozitivnu promjenu :) ograničavanje na doslovno 10 namirnica, na dulje vrijeme nije preporučljivo, i vjerojatno će osobi dosaditi, ali ako su svi mikro i makronutrijenti uneseni u tijelo ne vidim problem. :) Svakako ako je zaista riječ o neraznolikoj prehrani preporučam unos nekog multivitamina tipa AlphaMen od Myproteina. Što se tiče kilograma/sala, ono će se vratiti jedino ako unos hrane ostane isti, a aktivnost se smanji. Sve je pitanje odnosa unesenih i potrošenih kalorija. O unosu testosterona nisam upućena, ali osobno se sa hormonima ne bih igrala.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |