3 x tjedno - premalo |
Post Reply |
Author | |
Gymup
Cita FAQ Joined: 10 Listopad 2016 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Ožujak 2017 at 13:30 |
Mjesec i nešto više dana idem u teretanu 3 x tjedno. Ponedjeljak: noge i ramena, srijeda: leđa i triceps, petak: biceps i prsa. subota i nedjelja: slobodno.
Mogu reći da sam se već uhodao, no osjećam da mi je 3x tjedno premalo. 1) Da li da povećam odlazak u teretanu 5x tjedno sa time da su mi subote i nedjelje fraj? Opet se bojim da mi možda došlo do prevelikog zamora mišića sa odlaskom tih 5x u teretanu? Hvala na odgovorima! |
|
Warrior98
Viden/a u gymu Joined: 28 Srpanj 2016 Location: Radoboj,Krapina Status: Offline Points: 198 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi jako o tvojoj regeneraciji...možda da volumen pojačaš malo ?
|
|
"Exercise is the thing we must do to replicate the conditions under which our physiology was - and still is - adapted, the conditions under which we are physically normal."
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj 3× tjedno, ali full body svaki put. Ja sam prije stalno radio split treninge, 4, pa 5, pa 6 puta tjedno i napredak je bio ok, ali nisam bio zadovoljan, sad idem 4 puta tjedno, 2×upper body, 2× lower body i u 6 mjeseci sam napredovao ajmo reć više nego zadnjih skoro 2 god.
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
a neka zlatna sredina, pa pokusat 4x tjedno, nekakav split npr: Prsa Triceps (ili Biceps) Kvad Trapez Off Ledja Biceps (ili Triceps Loza Ramena Off Off |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Maestro
Cita FAQ Joined: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
radiš početnički program što je 3 puta tjedno ali radiš samo mjesec i nešto nebih baš rekao da si se uhodao ako nisi trenirao ništa prije toga...taj početnički bi trebao raditi barem 3 mjeseca da bi se uhodao u trening
moje mišljenje je da ne radiš sa dovoljno težine pa ti je možda lako onda povecaj težinu, druga stvar je možda u serijama sad ne znam koliko serija radiš prepostavljam 3 pa povecaj na 4, treca stvar je ne znam koliko radis vjezbi za jedan dio tijela pa povecaj za 1 vjezbu vise.....nisi naveo trbusne neznam radis li ih ikako ali bi trebao sva 3 dana a i gdje je kardio ? 5 puta u tjednu ti nije dobro za pocetak to je vec skaces previse i mozes sam sebe zaje**t i ozljedit se 4 puta u tjednu ti je napredni program ili kako se vec zove sto vecina radi i sto ti ide poslije pocetnickog i sto bi se trebao prebaciti kad tad i ostati neko dobro vrijeme na njemu....5 puta ti je sad nesto da si bas koda treniras godinama ne treba ti to sad
Edited by Maestro - 19 Srpanj 2017 at 21:56 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |