Putovanja |
Post Reply | Page 123 8> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Svibanj 2009 at 22:00 |
Zanimaju me sva vaša iskustva sa putovanja i cilj ove teme je da jedni drugima prenesemo iskustva.
Gdje ste do sada sve putovali, što ste vidjeli, gdje bi htjeli putovati? Nisam imao prilike jako puno putovati, no to mi je velika želja. Vidjeti svijeta i kultura... I definitivno cu pokušati što više toga vidjeti. Prve 3 destinacije koje želim vidjeti, a nisu toliko daleke: š. Geneva 2. Rim 3. Paris Predivno... A da ne pricam za destinacije tipa.. Rio de Janeiro, Mallorca, Australia i sl.. Ako imate kakvih slika sa svojih putovanja, urnebesne plaže, romanticne spike i sl. slobodno ih ovdje postavite.. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
abaddon
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bih jako volio otici na novi zeland
u pariz isto , rio i tako ... Edited by abaddon |
|
pocetnik
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da... Novi zeland izgleda ocaravajuce..
|
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo sam se vratila iz Londona. :)
Inace sam tip koji stalno negdje putuje, malo sam nemirna , a životni stil (ne radim) mi još uvijek omogucuje da svako malo otputujem negdje. Tako je i ovaj put bilo s Londonom. U š0 dana sam prošla Hr uzduž i poprijeko, od Slavonije do Splita i kad sam se napokon vratila u Zg, vrag mi nije dao mira pa sam u roku od 3 dana vec bila u Londonu. Obožavam putovanja!!!! Inace, Madrid je jedan od gradova koji me je fascinirao zelenilom i cistocom (prošle god je dobio i "Zlatnu metlu" za najcišci grad europe) i to je mjesto na koje se definitivno treba otici u društvu cure/decka. London je definitivno grad za ekipu!!! SAmo se prethodno treba raspitati šta je najbolje za pogledati jer, ako se ide na par dana, svašta vidiš, a nisi vidio ništa. Tako da sam jednom išla turisticki, Big Ben, Tower of London itd.... A ovaj put sam ga doživjela kroz ljude na totalno drugaciji nacin. Bukurešt je suuuper!!!! Ljudi su super, opušteni, sve je jeeeeeftino, a monumentalne građevine ostavljaju bez daha (njihov parlament je 2. najveca zgrada na svijetu). Sljedeci mj bih trebala u Barcelonu, ali moram vam priznati - ja sam veliki ljubitelj Balkana. Upravo zbog ljudi. Drugaciji su, opušteniji, luđi, pristupacniji. |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bih u Slovenju da vidim dal tamo ima žive duše
http://www.youtube.com/watch?v=I9AmeCepSVw&feature=related ovo OBAVEZNO POGLEDAJTE |
|
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
American dream! Možda zvuci bahato ali ja idem još samo u Ameriku! Bila sam 2 puta po mjesec dana,prvi puta Chicago i okolica,drugi puta Florida... i jednostavno je SAVRšENO! Sutra selim tamo,da mogu! Ove godine idem opet za Božic na 3 tjedna,i jedva cekam! |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
@ carissima - što ti se tocno tako jako sviđa?
cuo sam neke ljude koji su došli iz amerike, divno, krasno ali kažu da bi teško mogli živjeti tamo - drugi svijet ontopic, za ovih š6 godina staža sam najcešce putovao u Mađarsku (Budimpešta, Pecuh, Balaton), BiH (nekoliko tjedana proveo u Mostaru), prolazio kroz Sloveniju, bio u Italiji (Venecija, Verona, Gardaland), Austriji (Bec), Njemackoj (Munchen), skijao u Slovackoj (Poprad, Tatre) i najzanimljivije putovanje - pretprošle godine uskrsne praznike proveo š0 dana na Malti. |
|
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma,sve je odlicno,ljudi su super,neoptereceni,jednostavni,ljubazni... Njihov nacin života je drugaciji,ali pozitivno drugaciji nego naš,istina je da puno rade,ali tamo radiš i to se ti isplati,nije važno da li si doktor ili obican radnik,ako znaš raditi i dobro radiš,ljudi te cijene i tamo možeš uspjeti! Njihova hrana...nije baš primjereni forum da pišem o tome,ali je odlicna...ne samo junk imaju svašta da možeš kuhati puno bolje i zdravije nego ovdje,samo što su oni naviknuti na FF a i ne znaju baš kuhati tako da je i to razlog što su debeli! A i sve je jeftinije nego ovdje- kupim tonu odjece i to sve kvalitetne marke-TH,LACOSTE,DIESEL za lovu s kojom bi ovdje kupila par stvari. Ma,sad bih mogla pisati do jutra same pozitivne stvari,ne mogu se sjeti ni jedne negativne! Možda stavim i koju sliku!
Edited by carissima |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
super, baš stavi neke fotke
a kakve su Amerikanke, cuo sam d asu pretežito ... hmm.. krupnije |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Definitivno stavi koju sliku. Meni nekako europske metropole bolje sjedaju. U Americi je sve ubrzano, ljudi previše klopaju, tuže se zbog raznih nesmislenih sitnica, previše kriminala i sl. Drago mi je cuti dobro iskustvo. |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Zlatna metla.. hehehe . Smiješni naziv. Daj neke slikice od Madrida.. |
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemamo svi srece ko theica-- ne radi a ima hrpu para ocito
što se tice amerike.. ja možda nakon faksa odem raditi tamo.. nekako mi je privlacna.. a možda odem i na 3 -4 godini faksa malo tamo da ispitam stanje prvo ;) |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
nekoliko slikica Chicaga..
Guba zgleda, al Ameri su mi truli. Ajmo sva iskustva na vidjelo vi koji ste bili u Americi da promjenim mišljenje..ako ne stoji.. Zlatna metla iliti Madrid: Izgleda guba, ha? :) Edited by Zoki |
|
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
ovu rijec sam zadnji put cuo kad je Kristijan Ugrina vodio Hugu je, guba izgleda |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Hugo je bio gledan u ZGu pa se to jako koristi u žargonu. Nego, daj reci nesto o Malti? Edited by Zoki |
|
|
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
About: USA (Florida, bio samo u Miamiu i Orlandu)
Ljudi su uglavnom jako ružni, debeli i modno ne-iskompleksirani (na žalost), gadno za vidjet.. Roba je jeftina ko drek, diesel je skup osim u outletu gdje je nešto jeftiniji (ali u odnosu na ostale tamo i dalje skup).. Volio bi vidjet još New York, Seattle i Las Vegas od USA lokacija A od svijeta Tokyo, London, Helsinki, Egipat.. ima još Nisam nešto svijeta vidio, ali bi volio vidjet, bio u US, UK, Fra, Gr, Ger, Slo, Aut, mislim da je to to za sad - nije nešto ali covjeka veseli |
|
Post Reply | Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |