Pakiranje proizvoda |
Post Reply |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Lipanj 2018 at 11:44 |
Nakon mase primljenih paketa i nikakvih većih pritužbi na iste, moram vas "ošpotat" malo Jučer sam primila paket sa, između ostalog, speštanim proteinskim čokoladicama. Pa bi eto samo bacila komentar oko toga da se malo pripazi oko logike pakiranja jer mi nema baš smisla te čokoladice zbuksati ispod 2 kg wheya i još tih kojekavih vrećica, još pogotovo pri ovakvim vrućinama Znalo se potrefit i prije kod kojeg komada tako al sad su baš sve došle na milimetar debljine Pa eto...samo mala kritika u dobroj namjeri, da se to i drugima ne dešava.... inače je uvijek sve uredno i pohvalno, a valjda je min 50 paketa prošlo kroz mene |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok Gymka, hvala na kritici i prijedlogu.
Prenijeti ću kolegama ovu poruku i svakako će pripaziti ubuduće prilikom pakiranja. Šaljemo ti nove čokoladice u utorak! Ponekad nam ove ljetne vrućine ne pomažu pa se znaju čokoladice "opustiti" u paketu. Svakako očekuj nove čokoladice na adresi s malim poklon paketom.
Edited by Zoki - 22 Lipanj 2018 at 20:16 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nee Zoki, zbilja ne treba, čokoladice uživaju u hladnjaku i ništa im ne fali osim što su malo mršave Neće ni jedna ostat neiskorištena, bez brige! Inače je uvijek sve 5 što se paketa i dostave tiče, samo sam htjela malo ukazati da se pripazi kod takvih topljiivih stvarčica sad. Hvala ti , ali stvarno nije potrebno slati ponovo jer ću ja ove svejedno s guštom smazati, a vjerni kupac ću i dalje biti
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gymka, paket je poslan na tvoju adresu, javi kada ga zaprimiš!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
A zlatni ste Hvala ti Zoki, javim!
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |