New Posts New Posts RSS Feed - -trcanje i teretana
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

-trcanje i teretana

Post Reply Post Reply
Author
niXa View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote niXa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: -trcanje i teretana
    Posted: 23 Svibanj 2009 at 22:55
- evo zanima me dali poslje teretane tj. drugi dan mugu ic trcat oko š5 min
Back to Top
diablo2110 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote diablo2110 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Svibanj 2009 at 23:26
ako radis naskidanju kila onda bi ti bilo pozeljno da nakon treniga utezima odradis crobni neki 20 -ak min
a dr dan svakako nekih 45 do 60 min i to je to :)
Back to Top
niXa View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote niXa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Svibanj 2009 at 00:23
-pa želim skinut oko trbuha , prije sam imao plocice ali sad se toliko ne vide, vjecita muka s tim
-trenirem u ponedeljak , srijedu i petak ,eee...sad dal u utorak i cetvrtak mogu ic trcat

Edited by niXa
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Svibanj 2009 at 07:42
Originally posted by niXa niXa wrote:

-pa želim skinut oko trbuha , prije sam imao plocice ali sad se toliko ne vide, vjecita muka s tim
-trenirem u ponedeljak , srijedu i petak ,eee...sad dal u utorak i cetvrtak mogu ic trcat

A zašto ne bi mogao? Nije da tih š5ak min predstavlja problem niti kad imaš vježbe s utezima tako da...

I da, nema skidanja samo oko trbuha, znaš vec kako to ide
Back to Top
lisa View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lisa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Svibanj 2009 at 11:47
ja imam obicaj trcat prije treninga sa utezima..kojih š0km.. Kako je bolje - prije ili poslije treninga???
If you have nothing to live for, than you have nothing to die for!
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Svibanj 2009 at 12:42
Originally posted by lisa lisa wrote:

ja imam obicaj trcat prije treninga sa utezima..kojih š0km.. Kako je bolje - prije ili poslije treninga???

Nikako, vec je bilo sto put pisano na forumu.

Ali vec ak bi trcala onda radije POSLIJE utega.

No svejedno sam zagovornik razdvajanja kardia i treninga s utezima.
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Svibanj 2009 at 00:56
Originally posted by lisa lisa wrote:

ž

zato i nemaš mišica

p.s
poslušaj thorna
Back to Top
dianna View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dianna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Svibanj 2009 at 08:42
joooj to sam i ja radila mjesecima i cudila se di su mi mišici a krenula sam u teretanu da dobijem iste...

ja radila zagrijavanje na traci š0min. , pa utezi, i onda opet traka 30-40min. ali vidim da je to pogrešno,
sad radim š0min zagrijavanje, utezi i istezanje na kraju, nadam se da ce biti efekta, a ove dana kad nisam u teretani trudim se da bar odvozim na tašte bicikl 30min. lagano
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Svibanj 2009 at 12:23
bicikl nije u rangu sa trcajem i 30 min nije dosta ako ideš skidati masno tkivo
Back to Top
oneum88 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote oneum88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Svibanj 2009 at 00:03
   evo da napisem konacno sto mene muci... vidim da Thorn ovdje dosta zna o tome svemu pa me zanima njegovo misljenje ali i svih prisutnih, tko zeli pomoci...

meni je cilj dvojak! evo prvo cu iznit moj problem...

š. imam na trbuhu viška masti koje zelim otopit! definitivno! znam da to ne dolazi preko noci, i da nije lako, ali ja imam mentalnu snagu da to izdrzim, i znam da treba izbacit neka sranja od hrane sto sam vec i napravio. Sto treba napravit za otopit to malo "škembe" sto imam? niej bas da san debel, ali ima tu masti itekako..

2. meni fali mišicne mase! visok sam š93 mozda ce se i losije vidit nego na nekom niskom, ali ja zelim popravit svoje ruke i pogotovo ramena koja su mi najslabija tocka! Sto napravit? dali je to ovo?
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Trening -definicija.aspx

moje kljucno pitanje je : Kako uskladit ove moje dvije zelje?

evo nadam se da sam bio konretan
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Svibanj 2009 at 11:46
Originally posted by oneum88 oneum88 wrote:

š. imam na trbuhu viška masti koje zelim otopit! definitivno! znam da to ne dolazi preko noci, i da nije lako, ali ja imam mentalnu snagu da to izdrzim, i znam da treba izbacit neka sranja od hrane sto sam vec i napravio. Sto treba napravit za otopit to malo "škembe" sto imam? niej bas da san debel, ali ima tu masti itekako..

2. meni fali mišicne mase! visok sam š93 mozda ce se i losije vidit nego na nekom niskom, ali ja zelim popravit svoje ruke i pogotovo ramena koja su mi najslabija tocka! Sto napravit? dali je to ovo?
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Trening -definicija.aspx

moje kljucno pitanje je : Kako uskladit ove moje dvije zelje?

evo nadam se da sam bio konretan

Vrlo si konkretan vec sa ovim boldanim dijelom, ostalo nije ni bilo potrebe pisati.

Odmah da ti kažem da je to dvoje gotovo međusobno iskljucivo, tj. ili ceš biti u fazi anabolizma i kalorijskog suficitu (masa) ili u pretežito katabolizmu i kal. deficitu (definicija). Jednostavno je tako jer tijelo nema mogucnost istovremenog skidanja masnog tkiva (kojeg se slikovito receno ne želi riješiti jer mu je potrebno) i izgradnje mišica (buduci da je proteinska sinteza energetski neisplativ proces) - prema tome ili jedno ili drugo.

Eventualno se možeš usmjeriti na skidanje masnog tkiva i zadržavanje mišica.

Ako su ramena i ruke kriticne posveti im više pažnje: ili ih odradi zajedno (ramena + ruke) ili na primjerice kombinaciji leđa + biceps, prsa + triceps smanjiš volumen za npr. prsa (sa 3, 4 vježbe na 2 recimo) a povecaš za triceps itd..

Sam trening ti nece pomoc ak nije dobar, tj. ak za te skupine ne radiš sa vježbama koje omogucuju što je moguce vecu kilažu za vježbat i ako nemaš turbo dobre obroke, prvenstveno UH+P.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.