Početak dijete |
Post Reply |
Author | |
BlueCloud
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2018 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Kolovoz 2018 at 15:17 |
Poštovani,
Od danas počinjem sa dijetom, pa rekoh da nađem prikladan forum za razmenu iskustva, podršku i druženje, i naleteh na vas. :) Posao mi je takav da zahteva celodnevno sedenje, tako da sam jedino zapravo aktivan u krevetu ;) Dijetu sam započeo sa "fitnes" čajem, limunom i kiselom vodom i korekciju ishrane. Trudiću se alkohol da svedem na minimum, da uvedem još koju fizičku aktivnost osim one noćne :) i da pred spavanje počnem sa konzumiranjem meda i đumbira. Za početak toliko. S poštovanjem, BlueCloud
Edited by BlueCloud - 31 Kolovoz 2018 at 15:20 |
|
BlueCloud
Post Options
Thanks(0)
|
Eh, da, zaboravih još jedan detalj. Jabukovo sirće pre ručka.
|
|
BlueCloud
Post Options
Thanks(0)
|
87 kg
178 cm
|
|
BlueCloud
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, upravo radim vežbe na pauzi, pošto radim dvokratno...
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav BlueCloud :) Možda bi sve to bilo lakše nazvati promjenom životnih navika nego dijetom, malo bezbolnije zvuči ;) Ok, super za odluku, vjerujem da će biti rezultata, a za sve savjete nam treba malo više detalja o dnevnim jelovnicima, kako bi znali iskorigirati ako šta treba :) Ovako premalo znamo da vidimo kojim putem si krenuo, a bilo bi i zanimljivo prije svega čuti ima li već do sada kakvih rezultata. Ciljana težina? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |