Protein shake |
Post Reply |
Author | ||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2009 at 11:24 |
|
Nisam baš naišla o tome pa eto...
Uglavnom ljudi, svi pijete whey + grožđani + voda za PWM, ali eto ja volim eksperimentirati u kuhinji, pa me zanima jeli ko od vas pije shakove za PWM, što još dodate u njih? Evo što sam našla... Pa što mislite o ovim receptima za PWM?? Recepti š Recepti 2 P.s. našla sam ih nešto i na engleskom ali mi se nije dalo prevoditi |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedno je PWM a drugo su ovakvi navedeni shake-ovi.
što se mene tice whey, dekstroza, cimet, voda i eventualno kreatin/glutamin/bcaaa tko hoce. Ostali shake-ovi su više gurmanske naravi |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok
To sam i mislila Ovi drugi recepti eventualno mogu kao neki međuobrok proci pretpostavljam?! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svakako. cak nekad i sam sebi ponesem na faks neku vrstu takvog shake-a, ili ako imam dovoljno sastojaka umjesto standardnog dorucka si nekad napravim takvu picabocu |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Raskoljnik
Viden/a u gymu Joined: 02 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam jedno pitanje vezano uz pripravljanje proteina.
Zanima me ima li, tj. sigurno ima, ali koja je razlika ako u shake stavim vodu + protein + MED ili ako stavim vodu + protein + GROŽĐANI šEcER. Radi se o shakeu nakon treninga. |
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Med= invertni secer, pola glukoza,pola fruktoza grozdjani secer= sinonim za cistu glukozu |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad se vec spominje - zanima me glutamin - jel bi ga bilo dobro uzimati što se tice boljih rezultata ili je onak - nepotreban? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar je ak te svrbe pare i ne znaš kud bi s njima |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe znaci jedino su bcaa ok po pitanju boljih rezultata? i naravno proteinski shakeovi a sve ostalo je bacanje para? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm a ovisi kako uzmeš, cak ni whey nije toliko caroban i neophodan ali je praktican, ukusan i jeftin izvor kvalitetnih proteina tako da je definitivno no.š. A ove ostale pica boce su više kozmeticke naravi i velika vecina su produkt interesa proizvođaca da izmame lovu, no bilo kako radije bcca > glutamin. Uz to su i omega 3 u bilo kojem izvoru must have. Sad ak baš oceš nešto pravo osjetiti, iglu u ruke i da vidiš napretka |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |