Guza |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Author | |
Teja ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 05 Ožujak 2009 at 16:09 |
Imam jedno pitanje !.. što vi mislite što je bolje manja ali cvršca guza ili velika ali mlitava ? |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S mog stajalista - bolje cvrsca i srednje velicine.
![]() |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Meni je bolja manja i cvršca jer je velika i mlitava uglavnom i puna celulita
![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
kakvo je ovo pitanje
|
|
![]() |
|
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
manja.
cvrsca. gric gric gric ![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Stavi sliku pa da damo mišljenje |
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
a velika i cvrsta ili mala i mlitava?
![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Hahaha...to sam upravo i ja pomislila...;) Mislim onako brazilian tip da je baš super guza....;))) |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
mmmmm...I like... ![]() |
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
potpisujem! ![]() a cuj...ukusi su razliciti,tako da ti ovo baš i nema koristi.. |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
svašta... ovo je fitnes forum,a ne forum ljubitelja celulita i sala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
I guza ima veze s fitnessom, a osim toga ovo je
![]() |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
da, guza u smislu, kako da postane cvršca, a ne mlitava
![]() mlitave guzice = ![]() |
|
![]() |
|
To da
![]() |
|
![]() |
|
Teja ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Heh.. Pa uglavnom samo me zanimalo mišljenje vecine .. iako ja smatram da je bolja mala i cvršca.
![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Imaš pravo, nikako se nisi htjela pohvaliti svojom guzom niti nas natjerati da te zamolimo za sliku. Nikako ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |