Stigoh :) |
Post Reply |
Author | |
Pheonix
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Svibanj 2009 at 15:59 |
Pozdrav Svima prije svega, eto drago mi da sam se uspio i ja ubaciti u ovu "kolotecinu" :))
Inace Zovem se Mladen i Student sam 3. godine Poljoprivrednog fakulteta... Drago mi je da sam uza sva ona cuda sto se na googl-u mogu pronaci, nasao jednu stranicu na kojoj je sve to zaokruženo i može se procitati na jednom mjestu, a i ovaj forum zaokružiti cjelu pricu o Zdravom nacinu života! Da se dotaknem sada malo brojki i svog nacina zivota koji usdim se reci nazalost nije previse zdrav, ali zato i jesam ovdje kako bih potrazio korisne savjete i na kraju odlucio se na takav nacin... ...Sto se tice vjezbe i slicnih stvari, nije da nisam aktivan, nastojim ( nekada se zalomi da nestignem svaki ) na dan istrcati barem 5-8km, uz to i pokoje vježbe nakon samog treninga, i naravno subota je rezervirana za plivanje i vjeze u vodi ;) Nazalost sto se prehrane tice do sada sam jeo sve manje vise... uglavnom izbjegavam masti i raznorazna peciva... ali to je dosta mizerno u odnosnu na sve ono sto sam procitao ovdje i cuo uokolo od društva! Inace visine sam š92 i težina je sada spala na š07kg... znaci ima jos dosta da se radi... Nastoji da malo uravnoteženim treningom i pravilnom prehranom svedem kilazu do nekih granica normale i konacno pocenem razvijati misice... za koje do sada priznajem nisam imao previse vremena!! Eto toliko od mene za pocetak!! :)) ljepi pozdrav |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mladene dobrodošao i želim ti što bolje sportske rezultate uz nas na forumu!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
aurora
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao
|
|
Pheonix
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx, svima na podršciii :))))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |