subos |
Post Reply ![]() |
Author | |
AnimaL ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 03 Veljaca 2007 at 13:47 |
znanima me jel itko od vas ide u SUBOS?
kakvi su uvijeti treniranja, ekipa i to sve? |
|
Shut The f**k Up And Train
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilo bi u redu da kazes grad i drzavu u kojoj se to nalazi.
Jer ima nas od svuda. |
|
![]() |
|
©ime ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
www.subos.hr
|
|
![]() |
|
AnimaL ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
nalazi se u zg-u... btw. bio sam na stranici, ali pitam vas za vase misljenje... |
|
|
|
![]() |
|
petra ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Ja sam u SUBOSu. Treniram tajl.boks. i jako sam zadovoljna. Imam treninge 3x na tjedan po sat i pol. A za koji si sport ti zainteresiran? Imas tamo sve i svasta. Ne znam sta da ti kazem. Pitaj sta te zanima pa cu ti probati odg. :) |
|
![]() |
|
petra ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Sad sam vidjela sta te zanima...:) Ekipa je super. Ja osobno imam osjecaj da smo svi tamo jedna mala obitelj :), svi se znaju i bas je ok. Uvijeti treniranja...pa ovako...veca dvorana ne bi bila na odmet, ali tako je kako je...ali sto se rekvizita tice...stvarno je ok i klub se stvarno trudi konstantno obnoviti sta treba, nabaviti novu opremu itd. |
|
![]() |
|
Bobo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Evo i ja tamo treniram ali wing chun.
|
|
![]() |
|
Tanja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Kaj je to samo za studente (redovne, izvanredne)? Koliko se placa clanarina? Ima tajlandski boks??
Edited by Tanja |
|
![]() |
|
Ima tajlandski boks. Ja ga treninram. clanarina je 80kn. 3x tjedno, pon, sri i pet. Ja mislim da je u startu bio plan kao za studente (nekima je to tjelesni) i SUBOS je u dogovoru s dosta fakulteta, ali mozes doci i trenirati bez obzira na to dal si student ili ne. Bar ja mislim. Nove cure kada dodju nisam primjetila da ih itko pita jesu li studentice tako da...Mozes doci vidjeti i pogledati pa ako ti se svidi... |
|
![]() |
|
gledao sam tamo na njihovoj stranice i jako me zainteresirao normalan, obicni boks, a posto inace volim borilacke vjestine, a teretana mi je nakon 2 god postala malo monotona , odlucio sam se za treniranje nekog "kontakt" sporta... ovako, zanima me u vezi opreme, je opremu preko njih nabavljas i kako se cijene krecu... hvala ti unaprijed |
|
|
|
![]() |
|
Pa ovako...ne znam koliki si pocetnik u svemu tome (jer si napisao da volis borilacke sportove pa ne znam dal je to samo vizualna ljubav To je sve sta ti treba obavezno. Izbor obuce je na tebi, kao i odjeca. Kratke hlace i majica i to je to. Decko koji vodi boks je meni jako dobar tako da vjerujem da bi i ti bio zadovoljan. |
|
![]() |
|
kao sto rekoh, puno ti hvala na ovim kvalitetnim informacijama...
jedva cekam da se sada vratim u ZG i odem vise na treninge.... btw. imas cugu!!! :) |
|
|
|
![]() |
|
:) Nema uopce problema! Pozdrav! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |