Prehrana za definiciju |
Post Reply |
Author | |||
Mele
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Lipanj 2009 at 21:49 |
||
Posto se blizi ljeto ipak sam se odlucio za definiciju ,masu cu dodavati tamo na zimu...Zelim smanjiti potkozno masno tkivo,i definirati tijelo.Trening radim po programu za def. sa ovog sajta,traje 6 tjedana + nadopuna.A ovako sam prehranu sastavio.
Prehrana š. Budjenje u 08:00 09:00 DORUcAK Ršš; zobene š00g + mlijeko 0.9 % m.m. ili 3 jajeta + caša mlijeka 0.9 % m.m š2:00 MEĐUOBROK Ršš; sir ,tuna ili jaja,voce š5:00 RUcAK- Meso + zelena salata s maslinovim uljem,povrce š7:00-š8:00 TRENING š8:00 PWM Ršš; banana/med,sir,jaja 2š:00 VEcERA Ršš;Meso,tuna ,povrce 23:00 OBROK šh PRIJE SPAVANJA Ršš;orašasti plodov,male kolicine (orasi,lješnjak...) 00:00 Spavanje PIcE: na dan minimalno 3l vode,mlijeko 0.9% m.m., sokovi bez šecera Prehrana 2. ustajanje u 7 08:00 Dorucak ( sir, zobene ) šš:00 Međuobrok ( jaje,orašasti.voce) š4:00 Rucak (pileca prsa,tuna,salate,povrce) š5:30-š7:00 Trening - 5 min nakon treninga banana/med š7:š0 PWM (tuna,sir,pileca prsa) 20:30 međuobrok (orašasti) 22:00 Vecera ( sir,tuna) Od sira koristim domaci kravlji,i ne koristim whey proteine i ostale dodatke(nemam para).nakon treninga jedem bananu ili malo meda zbog glukoze i onda proteini iz mesa,jaja.Mislim da UH trebam smanjiti pa jedem zobene i voce samo do podne.Sta mislite? Meni se vise svidja Prehrana š. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dodaj u zadnji obrok posnog sira i kupi si whey.. ne pricaj d anemaš para jer ako imaš za ovakvu hranu imaš i za whey! pro.nutrition ima po š50 kn kg što nije skupo i jeftinije je od jaja tako da.. kupi whey
|
|||
Mele
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala na odgovoru .jaja ne kupujem jer imam kokoši A kupit cu taj whey...Samo mi reci jel ima u dm-u wheya?? |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nema.. odi na stranicu ttvrtke pro nutrition, pod kontakt nađi broj, nazovi i reci ima da te zanima koliko košta whey koncentrat (oko š50 kn kg) i naruci kilu ili dvije! u dm-u kupi grožđani šrecer iliti traubenzucker ;) a po jajima rokaj bolje navecer prije spavanja s a posnim
|
|||
Mele
Post Options
Thanks(0)
|
||
ok.hvala! |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
javi što si saznao, ako nije frka ;) |
|||
Mele
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo za whey.pro 80% koncentrat ako narucuješ do 7 kg onda je š65 kn/kg,a od 7 kg je š55kn/kg |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma strašan im je popust..
hvala |
|||
Mele
Post Options
Thanks(0)
|
||
nema na cemu ako se naruci šalju u vrecicama.. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno da si zaboravio raspitati se za club card uclanjenje, cime bi te za 7kg i više izašlo š35kn/kg E al ajd da nema pisano o tome na forumu.. |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |