Kako do ravnog trbuha? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
myy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 08 Lipanj 2009 at 23:55 |
|
Visoka sam š76 cm.Imala sam 55 kg ali sam se udebljala 5 kg.Sada to grozno izgleda jer je sve otislo u trbuh.Je li moguce vratiti savrsen izgled vjezbajuci kuci?
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
je
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
je
|
||
![]() |
||
Mele ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
|
Naravno,uz pravilnu prehranu (min 5 obroka na dan) i vjezbanje.Ako nemas rekvizite prouci ovo Trening u kuci https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Trening-d oma.aspx Edited by Mele |
||
![]() |
||
myy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 14 |
|
Stvarno se vidi da sam na kraju skolske godine rastresena,umjesto poruke spremih novu temu!UPS...
|
||
![]() |
||
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
|
Evo, prebacila sam tu citat iz druge teme... Oko nediscipliniranosti ti nitko od nas ne može pomoci. To moraš riješiti sama sa sobom, a dok to ne središ nikakvi savjeti nemaju smisla. A kaj se tice ostalog, to se da riješiti. Hranu možeš nositi i sa sobom od doma. Vecina nas na poslu/faksu/školi nema nikakve tjelesne aktivnosti, ali to ne znaci da ne možeš pješice do i sa posla. Isto tako, u slobodno vrijeme onda treba zapeti s nekom rekreacijom. Oprema ti ni ne treba ne znam kakva. Sve ovisi što misliš raditi, ali tenisice, prostirka i neke bucice se meni cine dovoljnima za pocetak. Uglavnom, prouci forum, imaš tema koliko ti srce poželi. A prvu barijeru ("isprike" samoj sebi ![]() Edited by Signorina |
||
![]() |
||
|
Upravo sam vidjela nekoliko zgodnih vjezbi i odlucila sam da cu probat s time.Sto se tice pjesacenja,uvijek sam u autu a nikad pjeske.Cime se vi bavite,je li redovno vjezbate?
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
ja se bavim sinkroniziranim plivanjem, ThornOfFaith više godina trenira balet (odatle mu onolika leđa), kolega Illuvatar neko vrijeme proucava šah ..
hm, tko još... :/ E da, jedan se bavi savate boksom! |
||
![]() |
||
|
Ha,super,ja plivam u plicaku,"hvali more,drz*se kraja".Slobodno vrijeme provodim citajuci,mislim da sam opustosila gradsku knjiznicu.Ali u skoli na tjelesnom odgoju igram sa djecom kosarku -i moram se pohvalit da mi dobro ide.
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Odustao sam i od toga ![]() ![]() |
||
![]() |
||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
|
hehehhehe
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
ja odustao od šaha zbog ozljede koljena i konstantih upala prsa i bicepsa ![]() p.s sad vidim da je autorica topica sa 5 kg manje izgledala savršeno ![]() ![]() Edited by Iluvatar |
||
![]() |
||
|
gdje? |
||
![]() |
||
|
Da!
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
jel ti na krjau imaš nekakav problem ili ne? ![]() |
||
![]() |
||
|
Bok!Opet ja.Vec neko vrijeme radim trbusnjake i jos neke vjezbice.Pocela sam trcati oko satak dnevno,jedem voce,povrce,kruh izbacila iz jelovnika.Puno se bolje osjecam,tijelo mi bolje izgleda.Na plazu sam nosila svoj omiljeni minijaturni kupaci kostim i moram priznat da mi je super stajao.Za koji dan krecem na pilates,sve sam dogovorila.Super se osjecam dok vjezbam i koristim svaki slobodan trenutak za vjezbu.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |