celulit |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
anaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 16 Lipanj 2009 at 16:48 |
|
Evo ovako....Dosta sam visoka i imam super figuru,ali ka dode ljeto i more imam probleme.Dakle,na guzi imam celulit.Sto da radim,to se vidi kad obucem kupaci????To nije tako puno ali me jako smeta.Kuci imam masazer ali to ne pomaze.Inace mi Hercegovke smo sklone celulitu,to je dokazano.ima li netko savjet za mene?
![]() Edited by anaa |
||
![]() |
||
tony123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Inace mi Hercegovke smo sklone celulitu,to je dokazano.
kad jedete puno masnoca |
||
samo se treba portudit
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Da, kupi veci kupaci i procitaj FAQ !! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Radi vježbe za stražnjicu, takodjer malo procešljaj forum, bilo je puno govora vec o celulitu.
Standardan ženski problem. Edited by Zoki |
||
|
||
![]() |
||
tina90 ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
|
![]() |
||
anaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 11 |
|
Tko jede masnoce?!Ja ne!Zdravo se hranim,od mesa jedem samo pureci file,to je tako jos od osnovne skole.Cijelo skolovanje sam trenirala kosarku,a posle se nastavila baviti.Ne idem u teretanu,ali zato sam uvijek u dvorani. Celulit je uvijek prisutan,ni manje ni vise,uvijek isto i na istome mijestu.Hej Zoki,trazila sam savjet a ne ironican komentar!!!!!!!!!!Gdje mogu naci vjezbe za straznjicu?
![]() |
||
![]() |
||
|
Linkao sam ti mjesto gdje se nalaze vježbe za stražnjicu. Vidi moj drugi post. Edited by Zoki |
||
|
||
![]() |
||
|
Thanx Zoki!Malo sam nervozna,more,ljeto,bikini,.....
|
||
![]() |
||
tony123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
|
you, nadam se da se nisi uvrijedila malo sam se zezo..................mozda se predugo bavis slicnim ili istim aktivnostima, provaj unjet neke promjene a takoder i citaj sve sto nades o prehrani i vjezbanju jer cesto skontas da nesto u sto vjerujemo da je zdravo i dobro ima i boljih rjesenja ili nije uopce dobro.........
|
||
samo se treba portudit
|
||
![]() |
||
|
Hi,Toni.Ja se ne vrijedam tako lako,stay cool!Malo sam danas citala po forumu,ali nemam dosta vremena,spremam diplomski.Pa mozda sam se i naviknula na ovakav tempo zivota i ovakvu prehranu pa bi trebalo unijeti malo promjena.Pocinjem vjezbati pa cu bar iduce ljeto izgledati savrseno.
|
||
![]() |
||
|
ok, cujemo se iduce ljeto |
||
samo se treba portudit
|
||
![]() |
||
anne ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
|
ja vježbam redovito i pazim šta jedem ali se nikako u potpunosti ne mogu riješit tog j...nog celulita,a pogotvo otkad pijem i kontracepcijske,to je za poludit više...!!!!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ja i ne pazim na prehranu,mama pazi pa se uz nju svi zdravo hranimo.Sve mi je ok,samo to malo celulita stvara probleme.Na visinu od š80 imam zeljenu tezinu od 59kg.A za kontracepcijske pilule sam cula da uzrokuju debljanje,rast dlacica,...Ja koristim drugu metodu!
|
||
![]() |
||
tina90 ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
|
odmažu puno, ha? moja se sestricna nenormalno puno udebljala od njih! |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
![]() |
||
anne ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |