Vjezba nakššš;n mššš;nššš;nukleoze |
Post Reply |
Author | |
$iva$
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2009 at 18:53 |
Pozz,
prije 2 mjeseca sam dobila mononukleozu, i sad je vec prosla medjutim htjela bih ovo ljeto intenzivno vjezbati i izgraditi misicnu masu, no trebala bih se jos pridrzavati MASNOCA-free . Moze li mi netko reci gdje mogu pronaci ili kome se obratiti za savjeti o toj posebnoj dijeti, ili sastavljanje iste,gdje bih izbjegavala masnoce, a opet unosila dovoljno proteina za oblikovanje tijela? Hvala!!!!!!! |
|
iva
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa najbolje pitati doktora! 2 mjeseca nije puno, jer ponekad oporavak traje i do 6 mjeseci iako su glavni simptomi prošli. Isto i za intenzivno vježbanje, s obzirom da je i slezena cesto na udaru kod mono. Bolje pricekati još par mjeseci, nego se preforsirati pa da kasnije bude belaja.
|
|
$iva$
Viden/a u gymu Joined: 17 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovoru!
Pa mislila sam krenuti s vjezbanjem od š.7. tako da bi to vec bilo 3 mjeseca, a niti nisam imala simptome monon. vec samo 4 dana nateknutog limfnog cvora i dijagnosticiranu mon. Sva sreca, neka blaga, skoro da je nije niti bilo! A i u periodu inkubacije sam aktivno vjezbala svaki dan dok mi se nije to desilo. Edited by $iva$ |
|
iva
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |