Problemi, problemi.... |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Lipanj 2009 at 00:32 |
|
Grrrr...... Taman kad dođe ljeto, moje tijelo otkazuje!
Ne znam da li se više toliko naviklo na svakodnevne treninge (iako svaki dan radim nešto drugo - rolanje, teretana (cro+mali utezi sa puuuno ponavljanja), teretana (utezi)), ali moje tijelo VIšE NE REAGIRA!!!! U FINISHU!!! Taman kad mi treba još taj š kg dolje da budem lijepo definirana - ne ide! Ne znam u cemu griješim... Možda u tome što treniram svaki dan? A ne jedem baš koliko bih trebala... Ili možda to što se, osim treninga, ne krecem dovoljno (naime, štrebam pa sam po cijele dane doma, sjedim za knjigom). Jooooj, luda sam! Možda da napravim malu pauzu pa da se opet šokiram treninzima?! I još uz sve mi se svaka caša vode lijepi ko luda!!!! Odem na trening, iznojim se i izgledam upola manja.... !!!! Ma nemam pojma...... šTA DA RADIIIIM?! HEEEEELP!!! |
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
stisni zube , ja sam jucer došo iz teretane i sve me boli pa kaj sad , bu prešlo
Edited by niXa |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nixa, molim te nemoj davati takve komentare od kojih nema koristi, a i bezveze savjetuješ ženu, ako ne znaš što reci ponekad je bolje šutiti! NHF
a ti Theia zapocni s time da mi napišeš kako i kada treniraš, prehranu i po mogucnosti sliku na kojoj bi se vidjela trenutacna razina definicije p.s ovo kad poslje treninga izgledaš upola manja, to je dobro? mislim.. to ti odgovara? Edited by Iluvatar |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bih prije rekao pretreniravanje - odnosno stagnacija i navikavanje tijela te stres. Lijek - tjedan ili više dana odmora bez ikakvih vecih tjelesnih napora s pojacanom prehranom i laganim crobnim treninzima.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
thorn iako je to vrlo lako moguce mislim d aima još nekih cimbenika u igri ovdje tkao da..samo neka napiše što sma joj rekao pa cemo sve vidjeti
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svakako napiši što te Ily pitao, ali imam nekakav predosjecaj da ce ovo biti odgovor:
Vjerojatno je i to štrebanje i stres uzelo svoje... Držim ti fige, siguran sam da ce decki smisliti nešto dobro! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, da, to mi odgovara. Cilj - malo, cvrsto tijelo. Treniram ti 4-5 puta u teretani i to treninge od sat i pol do 2, zavisi da li radim
Hrana: voce, povrce, sir, tuna, puretina, proteini, dnevni unos š000-š200 kcal (sjedim po cijele dane i ucim tako da mi je to dovoljno). U skladu sa svim tim -----> |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
-----> Mislim da mi se dogodilo upravo ovo gore navedeno - navikavanje tijela na takav režim treninga. A šta cu - KAD VOOOLIM!!!!! |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
zanima me JOš omjer makronutrijenata u tiha š200 kalorija i zanima me slika!
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako volim kad mi daš ovako otvorenu priliku Pa cuj, volim i ja, sam ponekad promijenim tempo i intenzitet i da vidiš veselja |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
PA DAAAAAAAAAA!!!!! E taj vid svakodnevnog treninga sam totalno zaboravila (kao) spomenuti!
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
A JELTE, SLIKA?! Pa, hm.... omjer... Uh jedem od 30-50 g (zobene ili neke od cjelovitih žitarica) ujutro i to je to. Imam jedan mesni/riblji obrok od š00-š20 g i navecer uglavnom jedem nekih š50-200 g posnog sira s pola mjerice proteina. Uz sve obroke jedem i u međjuobrocima jedem puuuuno voca i povrca. |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
I da - nisam se odlucila za varijantu odmora nego se vec 2 dana razvaljujem novim kružnim treningom i - RAZVALJUJE!!!! Svaki put se iznova zacudim kako tijelo iz dana u dan može drugacije izgledati!
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogu mislit Vidim ja da moramo dogovorit jedan zajednicki trening da ja vidim kolko to tebe razvali ne vjerujem ovak preko slova |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok ovo je low carb koji skoro ide u keto :P nego koliko uH unosiš u pwm-u i da, znima me slika, može i par neke na kojima cu dobiti što bolji dojam bf-a.. p.s strictly prefessionly Edited by Iluvatar |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dogovoreno! |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |