Planovi za more? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Svibanj 2009 at 21:47 |
što ste odlucili ove godine za more?
Da li postoje vec neki planovi? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onaj tjedan kad su 2 praznka - šibam (s curom) na Pašman (Dobropoljana), š week
Sredinom sedmog tjedan dana prvo negdje (ne znam još - preporuka kakva?), pa onda na Pag (Vidalici) još tjedan (s curom), 2 weeks S Paga do ekipe (vjerojatno Vodice) i s njima š week To je neki plan ove godine - sad još samo nac model kako to isfinancirat |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što ne u Ždrelac Jdot? Meni je puno puno lipše misto
Zadar je najbolji što se tice svega i za kupanje i za izlazak |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
bec mjesec dana,murter tjedan dana,prag i budimpešta isto tjedan !
a ostalo partijana sa ekipom doma uz hektolitre alkohola! zdravi život,nema kaj |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jbga sad zakaparili Dobropoljanu. Zadar sam prešao uzduž i poprijeko, dio obitelji mi je iz Biograda tako da sam sve okolo imao priliku upoznat kroz ovih 20ak godina što tamo idem Dakle tražim nešto južnije, a ipak ne pre južno, all earz @evica - treba uživat, nek te ne pece savjest, kad je bal nek je! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
poslje prijemnih, znaci š5. 7 cca picim na krk.. bit cu barem dva tjedna a možda i duže, vidjet cu
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aaa Jdot, lipo je i južnije, tamo oko Makarske je super, ali Dubrovnik mi je 0 bodova
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
7.mjesec zrce, kasnije tour po partyjima po obali (vodice, rovinj, primošten...)
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Party girl? |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Jel ima tko kakva iskustva s krstarenjem npr. po sredozemlju?
Edited by Zoki |
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
predobro |
|
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema ništa do prosinca!
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Kriza ili? |
|
|
|
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne,ali cuvam godišnji za 3 tjedna Amerike u prosincu! A ljeti ionako imam najviše posla |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Opa! Fino. |
|
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
nista ovo ljeto,kriza.
jedino sto idem je na U2,9.8. |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |