Planovi za more? |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Svibanj 2009 at 21:47 |
što ste odlucili ove godine za more?
Da li postoje vec neki planovi? ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onaj tjedan kad su 2 praznka - šibam (s curom) na Pašman (Dobropoljana), š week
Sredinom sedmog tjedan dana prvo negdje (ne znam još - preporuka kakva?), pa onda na Pag (Vidalici) još tjedan (s curom), 2 weeks S Paga do ekipe (vjerojatno Vodice) i s njima š week To je neki plan ove godine - sad još samo nac model kako to isfinancirat ![]() |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
A što ne u Ždrelac Jdot? Meni je puno puno lipše misto
![]() Zadar je najbolji što se tice svega ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
bec mjesec dana,murter tjedan dana,prag i budimpešta isto tjedan !
![]() a ostalo partijana sa ekipom doma uz hektolitre alkohola! zdravi život,nema kaj ![]() |
|
![]() |
|
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Jbga sad ![]() Zadar sam prešao uzduž i poprijeko, dio obitelji mi je iz Biograda tako da sam sve okolo imao priliku upoznat kroz ovih 20ak godina što tamo idem ![]() Dakle tražim nešto južnije, a ipak ne pre južno, all earz @evica - treba uživat, nek te ne pece savjest, kad je bal nek je! |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
poslje prijemnih, znaci š5. 7 cca picim na krk.. bit cu barem dva tjedna a možda i duže, vidjet cu
![]() |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Aaa Jdot, lipo je i južnije, tamo oko Makarske je super, ali Dubrovnik mi je 0 bodova
![]() |
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
7.mjesec zrce, kasnije tour po partyjima po obali (vodice, rovinj, primošten...)
![]() |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Party girl? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jel ima tko kakva iskustva s krstarenjem npr. po sredozemlju?
Edited by Zoki |
|
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
predobro ![]() |
|
![]() |
|
carissima ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Nema ništa do prosinca!
|
|
![]() |
|
Kriza ili? |
|
|
|
![]() |
|
carissima ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Ma ne,ali cuvam godišnji za 3 tjedna Amerike u prosincu! A ljeti ionako imam najviše posla |
|
![]() |
|
Opa! Fino. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dejanelo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
nista ovo ljeto,kriza.
jedino sto idem je na U2,9.8. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |