Osobni trener |
Post Reply |
Author | |
markoss35
Viden/a u gymu Joined: 20 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Lipanj 2009 at 09:33 |
Poceo sam vježbati prije mjesec dana, ali mi se cini da ima i previše informacija i o vježbanju, prehrani... pa se malo gubim.
što mislite o osobnom treneru, koliko to cca košta, koliko cesto ga uzeti, možda neka preporuka |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osobni fitness trener by DREAM GYM
š0 glavnih razloga za angažiranje osobnog trenera Da li su fitness treneri zaista kvalificirani? Ako se markoos35 može rastaviti na marko os 35, onda ti znam preporuciti jednoga (š00kn/sat) |
|
markoss35
Viden/a u gymu Joined: 20 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zahvaljujem Lega, na žalost nisam iz OS, iz ZGB sam.
Ovo mi je manje više jasno, više me zanimala preporuka, eventualno cijena i neka vlastita iskustva |
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej hej..
vec godinu i pol imam osobnog trenera svakako preporucam jer moje iskustvo je i vise nego pozitivno rezultati se vide a osmjeh nakon treninga sve govori... nikad nisam bila sportski orijentirana a trcanje nisam zeljela niti sanjati a kamoli pokusati.. kod mene je sada stvorena navika na redoviti trening i ono sto je najbitnije uzivam u tome sto se cijena tice, one variraju od trenera do trenera... raspon ti je od 50kn do 200kn po satu... ali vrijedi svake kune |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja treniram u savate klubu , vecinom sam u teretani , za neke vježbe pitam trenera , kako se izvode ili ak nešto redim krivo, mjesecno placam š00kn
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno se javiš našem suradniku Marino Bašicu na adresu: [email protected]
pa ceš dobiti konkretne informacije vezano za cijenu i sl. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |