Molim savjet |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Falling
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Lipanj 2009 at 11:57 |
|
Pozdrav svima...nova sam ovdje i trebala bih savjet vezan uz prehranu. Ovo je primjer mog jelovnika pa molim korekciju ako nešto ne valja. Imam 88 kilograma i š62 cm.
dorucak : mix pahuljice + light jogurt + sjemenke lana + sušene grožđice meduobrok : jabuka rucak: spinat + pire krumpir + 2 bjelanjka meduobrok: voce vecera: posni sir + light jogurt |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro je to.
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osobnobih izbacila grozdice i pire krumpir svakako! Nego, zanima me o kojoj se kolicini hrane radi! I kakve su ti pahuljice jer ih ima koje su nakrcane secerom? |
||
Falling
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mix pahuljice,dakle zob,pšenica,jecam i raž. Bez šecera,iz bio & bio ducana.
Kolicina hrane,pa,npr sad sam za rucak pojela tanjur špinata,2 bjelanjka i 'šeflju' pirea. Pijem puno vode. A sto se tice grozdica,hm,pa jel su stvarno tak stetne? Zato kaj mi je malo bljutavo jest te pahuljice same s jogurtom. |
||
boske_vu
Viden/a u gymu Joined: 21 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
FALI TI JUHA!!!
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ni ja ne jedem juhe...
Grozdice su ti jako kaloricne i kladim se da ih ne stavis malo. Cak i ona pakiranja od kg imaju sacicu grozdica u sebi pa pripazi na to. Edited by Theia |
||
Falling
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poboldano ne kuzim kakva pakiranja? Ak mislis na pahuljice,nema nista drugo u njima osim navedenog. Il sam ja glupa pa ne kuzim A sto se tice kolicine,pa onak,stavim pol sake otprilike. |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma, mislim na ona pakiranja od š kg koji sadrze i grozdice, u njima ima
manje o sake grozdica. Nego, mani se tih grozdica. Ako zelis da ti bude sladje, kupi tekuci zasladjivac. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vece zlo od tih grožđica. Edited by ThornOfFaith |
||
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja mislim da grožđice uopce nisu loša stvar..i još ako ih jedeš ujutro,ma možeš slobodno,bez brige...
|
||
Falling
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok,hvala na odgovorima
Samo da jos pitam,jel ok trcat ujutro poslije dorucka? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da da. A znaš šta je još ok? citat forum i koristiti search i ne biti lijen oko toga. |
||
Falling
Post Options
Thanks(0)
|
|
citala sam forum i nisam lijena oko toga. Pitala sam iz razloga sto na nekoliko mjesta pise da je najbolje trcat ujuto PRIJE dorucka. Dakle,nemoj pretpostavljati ako ne znas. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
I zašto onda ideš pitati ako vec znaš odgovor? U svakoj drugoj temi se govori baš o tome... |
||
Falling
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitala sam da li se moze trcat POSLIJE. NE PRIJE. Dakle ako negdje pise prije,a ja pitam da li se moze poslije,znaci da to nije isto. Dakle,NISAM znala odgovor. Nadam se da ti je sad sve jasno.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Valjda s razlogom piše zašto se trci iskljucivo prije dorucka, tj. na prazan želudac. cemu onda izmišljanje sa trcanjem na pun želudac? Da moš više pretrcat? Da ne padneš u nesvijest? |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |