Girja |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
lino ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 26 Ožujak 2008 at 08:21 |
||
Bok Vjezba li netko s ovog foruma s girjama? |
|||
![]() |
|||
Adelina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Joj ja ne znam ni sto je to! Sory...
|
|||
![]() |
|||
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
||
nikad cula za taj naziv - kaj je to??
|
|||
![]() |
|||
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
||
ne, nisam nikad vjezbala s njima
|
|||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
INcontrol ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 18 |
||
Mislim da su ti ovi odgovori, odgovori na tvoje pitanje
![]() |
|||
![]() |
|||
lino ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
||
htio sam cuti iz prve ruke, malo porazgovarati o tome, a to je malo drukcije nego u tekstu |
|||
![]() |
|||
Jdot ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
||
Da nije inspiracija dosla sa youtubea?
"300" training videos mozda ![]() |
|||
![]() |
|||
||
nije, samo me interesiralo da li jos netko koristi girju u treningu i sto tocno radi itd...ocito nitko |
|||
![]() |
|||
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
||
moj frend ih ima i ja sma pokusao radit s njima i svidjelo mi se, zelim si kupit sam ne znan di se mogu nabavit!a ovaj moj spk-frend ih je iz njemacke dofuro! inace girje su ti pretezno za vjezbanje ramena,ali naravno i za druga podrucja gornjeg djela tjela ,premda to ovisi opet koliko je covjek i inovativan i kreativan da si slozi neku svoju vjezbu s njima! |
|||
![]() |
|||
tapir ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
||
gyrju možeš nabaviti u "metalcraft" bjelovar. ja imam jednu od š6 kg i cijena joj je 500 kn,što teža to skuplja. š6 kg je klasicna. ne postoji niti jedan dio tijela koji ne možete s njom vježbati,naravno ona ne zamjenjuje bb sprave jer nije ni napravljena za bb nego za formu,snagu i izdržljivost cijelog tijela od glave do pete + eksplozivnost što je izuzetno dobro za borilacke sportove.
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
ja treniram s girjama
![]() |
|||
![]() |
|||
tina90 ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
||
http://www.njuskalo.hr/index.php? cmd=search&f_keywords=girje u nekim oglasima možeš i narucit' da ti pošalju! |
|||
![]() |
|||
tony123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
||
vi ste popizdili placate to 500kn, uzmite kakvu vrecu i stavite u nju par kamena ili nekoliko lopata pržine i eto girje đaba
![]() |
|||
samo se treba portudit
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
girje nisu pretežno za vježbanje ramena, girje su pretežno za vježbanje cijelog tijela
|
|||
![]() |
|||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |