da se predstavim |
Post Reply |
Author | |
tapir
Viden/a u gymu Joined: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Lipanj 2009 at 10:56 |
pozdrav,ja sam tapir i imam 25 god. visok sam š87 cm i imam 89 kg i mali "šlauf" oko škembe. od sprava za vježbanje imam vijacu,giryu i pokvaren skuter u garaži. skuter u takvom obliku je izvrsna sprava jer svuda moram ici pješice,preporucujem da ga nabavite.
|
|
tina90
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao! :) hehehe, poznata mi je ona zadnja sprava, al' bit ce uskoro popravljen! i da, doista hodam puno više! :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tapir,
dobro nam stigao! Odakle si? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao
|
|
tapir
Viden/a u gymu Joined: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
iz južne amerike sam ,hvala na dobrodošlici.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
tapiri su zakon |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje iz južne amerike? To je tako daleeekoo.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
zoki to je šala jer su tapiri iz južne amerike
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
cijeli topic je neki šaljiv, a šalu na stranu autor nam nije rekao ništa drugo osim da ima mali šlauf oko škembe i pokvareni skuter u posjedu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |