bolnicka dijeta |
Post Reply ![]() |
Author | |||
tamy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 01 Srpanj 2009 at 16:26 |
||
6 dan bolnicke dijete sa strogim pridržavanjem. otišla je samo škg! kako je to moguce?
![]() |
|||
![]() |
|||
musculus ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ne kužim pitanje... pa što bi ti š0 kg skinila u 6 dana? ni ta škg ti nije salo s trbuha..
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
što je bolnicka dijeta? nezdrava hrana u malim kolicinama?
![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
|
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
ZA OVAKVE STVARI POSTOJI KARMA!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
covjek je sam odlucio uciniti to sebi i samim time ga njegov postupak možemo komentirati kako hocemo ![]() |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
covjece komentiram thornov smisao za humor.. vrištio sam na ovu ideju! a što se tice glavaša, rađe nemojmo o njemu |
|||
![]() |
|||
||
znam ja što ti komentiraš i kako je zvucalo, nema ljutnje, zašto bi bilo ![]() ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |