Krumpir - drugi dan |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Lipanj 2009 at 21:35 |
|
može li se krumpir(kuhan,pecen itd.)jesti drugi dan od spremanja
|
||
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakvog spremanja?
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
spremanja krumpira u frižider npr. ili šta? Molit cu da postovi sadržavaju i nešto ozbiljno, vezano uz topic a ne samo šalu Edited by Iluvatar |
||
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kuhanja ili pecenja
|
||
Lovro
Post Options
Thanks(0)
|
|
nitko nezna?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam kakav si odgovor ocekivao, ne vidim razloga da ne jedeš drugi dan nešto što je prethodni bilo napravljeno, pogotovo krumpiri... |
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kužim pitanje, jer recimo kad krenem jesti blitvu s krumpirom od jucer, mama se uvijek dere da nikako ne jedem krumpir e sad, je li to neka narodna legenda, ne znam, ali ja ga jedem samo isti dan. Bolje skuhaj manju kolicinu 2 dana zaredom, uvijek je bolje jesti svježe... |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Urbana legenda, šta drugo. A takvih ima mali milijun, za svaki dio života, pa tako i prehrane... |
||
Lovro
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravo to mislim |
||
musculus
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko znam krumpir se ne bi smio podgrijavat... a sad jest ga hladnog drugi dan, mislim da je to bljak... zato ne bit ljen i skuhat si novi krumpir ako ga misliš jest...
|
||
Lovro
Post Options
Thanks(0)
|
|
žao mi je bacit ako ostane, nije problem skuhat. jelse može tjestenina jest drugi dan?
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
coolinarka.com |
||
Lovro
Post Options
Thanks(0)
|
|
stvar je u tome da ne kuham ja |
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tjesteninu možeš sigurno, zapeci je s posnim sirom, meni je to fino ne
volim baš hladne ostatke... |
||
Lovro
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala
|
||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
krumpir brijem da možeš podgrijavat, iako ne znam jel preporucljivo zbog moguceg sadržaja solanina, a špinat se ne preporuca podgrijavat zbog toga kaj se u špinatu nalaze, (ne mogu se sjetiti, jedna vrsta spoja), pa podgrijavanjem ti spojevi mogu postati toksini
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |