Moj jelovnik |
Post Reply |
Author | |||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Srpanj 2009 at 20:01 |
||
Drutvo, od sutra sam na godinjem pa se mogu potpuno posvetiti definiciji.
Ovo je moj jelovnik pa vas molim da ga prokomentirate Faza: Definicija 7:30 ustajanje 7:40 iscjeπeni limun (dotoksikacija
tijela) 8:30 Kreatin 3gr 8:45 DORUcAK -oraasti plodovi -Omega 3 8:00 PWM (obrok poslije treninga)
cca 5-25 min nakon zavrsteka treninga 9:00 VEcERA 23:30 spavanje Edited by hrc007 |
|||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pozdrav hrc uglavnom je sve ok ali: ja bi ovaj limun prije crobnog zamijenila sa zelenim cajem, mislim da je puno bolji izbor...i za detoksidaciju i za to bolje sagorijavanje masti.. to se zobenih tice bolja je varijanta s vodom, naravno +whey, dakle bez mlijeka... oraasti plodovi u meπuobroku..po meni nepotrebno ali ko zna.. moda ih je bolje navecer kombinirat sa posnim. Eto, to je moje miljenje, a sad neka drugi mene ispravljaju |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sa svime se slaem osim to zobene idu ipak u mlijeku, nema potrebe za vodom ba
|
|||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dali je ovo jelovnik za jedan dan ili??
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma mislila sam zbog laktoze i dizanja inzulina, pogotovo poslije crobnog ali ako moe..jo i bolje
|
|||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gym_girl, ove oraaste plodove u meπuobroku dodam samo nekoliko da ne jedem sam posni sir, ili ih pojedem same bez sira. Danas sam poceo vozit bicikl i vidim da mi ni sat vremena nije puno pa cu umjesto pola sata voziti sat vremena, samo to moram kupit bocu jer umirem od eπi:-)
Ovo je ishrana za dan kada idem u teretanu, a to je 4 puta tjedno. Pitanje, to mislite o zelenom caju u kapsulama? Mislim da je koncentrat puno jaci nego jedna vrecica caja, a i prakticnije je. Eh da, Kupio sam taj MyoMax jer je u njemu sve to ti reba nakon treninga, da li sam dobro izabrao? |
|||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
joj joj, obavezno pit dok vozi, ja bi se prevrnula 3 puta bez kapi vode , pogotovo sad po ovim vrucinama... za ovo drugo preputam rijec strucnijima |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
..vjerojatno su bolje kapsule jer je u tim kupovnim vrecicama ko zna to sve smijeano da bi okus bio bolji. Eventualno bi trebalo kupit onaj pravi u listicima, ima ga u onim bio trgovinama, samo to je dosta gorak..
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oraasti se jedu sa nekim izvorom proteina, u ovo tvom slucaju moe sa posnim, a NE odvajat. Oraasti se racunaju kao izvor dobrih masti tako da u obroku mora imat i proteina.
Prvi put cujem za ovo. Radije si kupi zeleni caj u listicima kako kae gym girl. Uvijek daj prednost to prirodnijem obliku.
Izbor nije lo, ali ni najbolji. Puno jeftinije te izaπe ako uzme sastojke odvojeno i pomijea koliko ti treba jer nije svaki trening isti niti ti uvijek treba jednaka kolicina sastojaka. |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |