New Posts New Posts RSS Feed - Moj jelovnik
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Moj jelovnik

Post Reply Post Reply
Author
hrc007 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hrc007 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Moj jelovnik
    Posted: 05 Srpanj 2009 at 20:01
Društvo, od sutra sam na godišnjem pa se mogu potpuno posvetiti definiciji.
Ovo je moj jelovnik pa vas molim da ga prokomentirate

Faza: Definicija

7:30 ustajanje

7:40 iscjeπeni limun (dotoksikacija tijela)
7:45 30min vožnje biciklom ili trcanje

8:30 Kreatin 3gr

8:45 DORUcAK
-Zobene pahuljice (80-ak gr.) s nemasnim mlijekom (+ mjerica Whey-a s vodom)
š0:30 MEDJUOBROK
-posni sir 250g ili tuna u vodi ili neko voce

-orašasti plodovi

-Omega 3
-Daily Formula
š3:00 RUcAK
-Meso ili riba 250gr (teletina,junetina,piletina,puretina) + povrce
š5:30 mjerica MyoMax-a
š6:00 trening

š8:00 PWM (obrok poslije treninga) cca š5-25 min nakon zavrsteka treninga
-š,5 mjerica MyoMax-a

š9:00 VEcERA
-Meso 250gr (piletina, teletina, govedina, riba, kuhani bjelanjci od jaja...) tuna u konzervi s kuhanim povrcem (kelj, mrkva, blitva, spinat...) i maslinovim uljem, uglavnom proteini
22:30 OBROK  PRIJE SPAVANJA (sat prije spavanja)
-Posni sir (250g) + 2 jušne žlice lanenog ulja

23:30 spavanje

Edited by hrc007
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Srpanj 2009 at 20:22

pozdrav hrc

uglavnom je sve ok ali:

ja bi ovaj limun prije crobnog zamijenila sa zelenim cajem, mislim da je puno bolji izbor...i za detoksidaciju i za što bolje sagorijavanje masti..

što se zobenih tice bolja je varijanta s vodom, naravno +whey, dakle bez mlijeka...

orašasti plodovi u meπuobroku..po meni nepotrebno ali ko zna.. možda ih je bolje navecer kombinirat sa posnim.

Eto, to je moje mišljenje, a sad neka drugi mene ispravljaju

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2009 at 00:45
sa svime se slažem osim što zobene idu ipak u mlijeku, nema potrebe za vodom baš

Back to Top
dino88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dino88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2009 at 03:02
dali je ovo jelovnik za jedan dan ili??
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2009 at 09:24
Originally posted by dino88 dino88 wrote:

dali je ovo jelovnik za jedan dan ili??

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2009 at 09:31
  ma mislila sam zbog laktoze i dizanja inzulina, pogotovo poslije crobnog ali ako može..još i bolje
Back to Top
hrc007 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hrc007 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2009 at 11:07
  Gym_girl, ove orašaste plodove u meπuobroku dodam samo nekoliko da ne jedem sam posni sir, ili ih pojedem same bez sira. Danas sam poceo vozit bicikl i vidim da mi ni sat vremena nije puno pa cu umjesto pola sata voziti sat vremena, samo što moram kupit bocu jer umirem od žeπi:-)
Ovo je ishrana za dan kada idem u teretanu, a to je 4 puta tjedno.

Pitanje, što mislite o zelenom caju u kapsulama? Mislim da je koncentrat puno jaci nego jedna vrecica caja, a i prakticnije je.
Eh da, Kupio sam taj MyoMax jer je u njemu sve što ti reba nakon treninga, da li sam dobro izabrao?

I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2009 at 11:26

joj joj, obavezno pit dok voziš, ja bi se prevrnula 3 puta bez kapi vode , pogotovo sad po ovim vrucinama...

za ovo drugo prepuštam rijec strucnijima

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2009 at 11:33
 ..vjerojatno su bolje kapsule jer je u tim kupovnim vrecicama ko zna što sve smiješano da bi okus bio bolji. Eventualno bi trebalo kupit onaj pravi u listicima, ima ga u onim bio trgovinama, samo što je dosta gorak..
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2009 at 12:00
Originally posted by hrc007 hrc007 wrote:

Gym_girl, ove orašaste plodove u meπuobroku dodam samo nekoliko da ne jedem sam posni sir, ili ih pojedem same bez sira.

Orašasti se jedu sa nekim izvorom proteina, u ovo tvom slucaju možeš sa posnim, a NE odvajat. Orašasti se racunaju kao izvor dobrih masti tako da u obroku moraš imat i proteina.

Pitanje, što mislite o zelenom caju u kapsulama? Mislim da je koncentrat puno jaci nego jedna vrecica caja, a i prakticnije je.

Prvi put cujem za ovo. Radije si kupi zeleni caj u listicima kako kaže gym girl. Uvijek daj prednost što prirodnijem obliku.

Eh da, Kupio sam taj MyoMax jer je u njemu sve što ti reba nakon treninga, da li sam dobro izabrao?

Izbor nije loš, ali ni najbolji. Puno jeftinije te izaπe ako uzmeš sastojke odvojeno i pomiješaš koliko ti treba jer nije svaki trening isti niti ti uvijek treba jednaka kolicina sastojaka.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.