Spirutein i Oriflame |
Post Reply |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Srpanj 2009 at 10:12 |
|
cula sam za dva nova proteinska napitka-Spirutein(razni okusi može se nabavit u ljekarnama) i Oriflame Wellness shakeovi. Jeste culi za to i bi li netko preporucio?
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nismo culi.....
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam, mene sa svih strana obasipaju s tim.
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj se obracati na spammere...vjeruj jedino onima koji su taj proizvod isprobali (ali ne na reklami) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cudo kak te nitko ne obasipa sa wheyom |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE] cudo kak te nitko ne obasipa sa wheyom [/QUOTE]
A eto, meni uvik zapne za oko neka glamurozna reklama. Makar, Spirutein moš kupit jedino u ljekarni, pa mu to valjda daje nekakav kredibilitet? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A eto, meni uvik zapne za oko neka glamurozna reklama. Makar, Spirutein moš kupit jedino u ljekarni, pa mu to valjda daje nekakav kredibilitet?[/QUOTE] A šta misliš zbog cega se u ljekarnama ne prodaje whey? Odnosno whey također možeš kupiti samo na određenim mjestima. Mislim na stranu sve, meni je dovoljno procitati neciju deklaraciju na proizvodu i sve mi je jasno |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro, gle, procitala sam na ovom portalu informativno o wheyu. Ali, nikad nisam uzimala nikakve proteinske dodatke, jedino šta mi se prehrana bazira na stvarno dosta proteina, a prije sam znala nabavljat od jedne žene domacu sirutku koju sam kupovala skupa s njezinim domacim svježim sirom(garantirano od obranog mlijeka, stvarno su se svi doma žalili kak je posan, da im je to prelagano )
I sad, ta mi sirutka više nije dostupna, pa bih si htjela uvrstit u prehranu zamjenu za to, dakle whey ili slicno, a nemam pojma koliko i kako se uzima, makar vjerujem da je to individualno. Dakle, koliko i kako bi ti preporucio jednoj stvarno mršavoj curi koja trenira radi izgradnje i ocuvanja kvalitetne mišicne mase? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nadam se da ti je jasno da ta domaca sirutka nije isto što i whey protein? Tj. sirutka je puna UH-a i siromašna P-ima.
A da baciš oko na ovu temu? dopunski proteini i zene Edited by ThornOfFaith |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidiš, vidiš. Evo, baš sam jutros citala neki clanak o sirutki(tekucoj) i to iz neke strucne knjige o prehrani kad tamo piše nemaš boljeg izvora proteina od takve sirutke. Znaci, bila sam u zabludi?
Zahvaljujem na linku, odmah se bacam na citanje i javim se za eventualne dodatne konzultacije. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda je rijec cisto o terminologiji i krivo korištenim izrazima. Sirutka, nusprodukt proizvode mlijeka - puna uh, malo p Whey sirutke, industrijski dobiven produkt sirutke, malo uh, puno p |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |