Tc-bo - mišljenje? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Srpanj 2009 at 12:16 |
Sorry, nema veze sljedece pitanje sa postavljenom temom, ali necu da otvaram skroz novu temu.
Otkad imam malo problema sa koljenom, trcanje sam smanjio na dva puta u sedmici, a umjesto ona dva dodatna koja sam izbacio sam sada ubacio tc bo, trening traje 57 minuta, i naporan je pravo ! ukljucuje vjezbe udaraca svih vrsta, skakanja, na kraju vjezbe za noge, trbusnjake, gluteus, ledja...Ne znam jel iko jos vjezba tc bo i sta misli o njemu? Hvala unaprijed |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Otvorena je zasebna tema tako da sad imaš svoju temu!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Majsa
Viden/a u gymu Joined: 19 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super trening, osim ako imaš problema sa kralježnicom nije preporucljiv jer ima puno zasuka i naglih pokreta. Bitno je naravno i tko ga vodi...tj. kako izgleda trening, da li je brza muzika i ima plesnih koraka u njemu (i nije neki Tc bo), ili je žestoko udaranje i izbacivanje stresa, ali nakon nekog vremena dosadnjikavo..
Meni osobno drag trening. |
|
Adolph
Viden/a u gymu Joined: 19 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tc BO
Super trng...odlicna rekreacija, tzv total transfformation trening, sastoji se od razgibavanja (dynamic streching), crobni dio ( udaranje rukama, nogama uz ritam glazbe, dakle s elementima crobika), vjezbe snage.... trng je super zanimljiv, raznolik, tesko da se moze ponoviti jednak trng (opet ovisi o treneru), jer postoji milijun i jedna kombinacija, traje sat vremena super za rijesavanje stresa, kilograma, za zdravlje i naravno IZGLED jer se na svakom treningu prolaze sve misicne skupine, radi se i cardio, tako da... pripreme za ljeto mogu poceti :) postoji dobar Tc Bo klub na Jarunu, bas na jezeru, iznad veslackog kluba... u fitness centru XXL od sijecnja u Novom Zagrebu Edited by Adolph |
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zakon! To mi je bio najdraži trening, ali izbacili su ga iz mog fitness centra,
jer kao nije dobar za koljena i zglobove... I onda uveli više pilatesa |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pilates je odlican i preporucam ga, iako razumjem i potrebu za necim dinamicnijim |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa je, napilatesirala sam se ja ali stvarno su ga ugurali gdje god su mogli, a ponekad je malo, jel, dosadan |
|
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osobno sam oduševljena
Ne idem na nikakve "organizirane treninge", nije mi bilo od volje davati novce i za tc-bo i teretanu Nabavila sam DVD-e od Billyja Blanksa, i evo, doma vježbam...ista stvar. Opet, druga je prica ako nisi sam dovoljno motiviran pa ti treba "grupa" da bi se držao treninga, ali sumnjam da ti je to problem |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
A nije baš ista....Billy Blanks ima puno jednostavnije koreografije nego obicno što bude na satovima...ajme kako meni fali tc bo....jojojojoj...... šmrc.....
|
|
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro da si rekla, da ne širim više dezinformacije No, meni je i "jednostavnost" Billy-ja dovoljna uz gym
|
|
tsmokvica
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj gdje si nabavila dvd od Billa Banksa, i ja bi ga, i meni fali tc bo u mom gradu i kod mene su izbacili tc bo i ubacili dosadni pilates i stepere (ajde de još su steperi zakon, ali mi imamo previše energije za vježbe oblikovanja tijela, jelda da da). Javi pliz gdje da nađem Billa benksa ili može i tc bo od Renate Sopek, muzika mi je bila dobra, ali su mi klinci uništili dvd. By.. |
|
ąto ne kupim-ne pojedem!
|
|
Adolph
Viden/a u gymu Joined: 19 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tc BO Jarun na samom jezeru, iznad veslackog kluba....
|
|
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Savrsena stvar moram priznat :) !
|
|
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
|
wildly
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav ekipa, molim vas za pomoc,kako da dođem do DVD-a Billy Blanksa probala sam preko torenta i nema ništa ,znate li neku drugu stranicu?? A i najore od svega u mom gradu niti jedan fitness centar ne drži trening tea bo-a hvala vam unaprijed |
|
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
wildly
Cita FAQ Joined: 20 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Deni ,to je tooooo hvala ti
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |