Utezi |
Post Reply |
Author | ||
malo-debeli
Viden/a u gymu Joined: 08 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Kolovoz 2009 at 07:03 |
|
Ako netko može pomoci.
Naime, trebao bih nabaviti nešto opreme, pa me interesira gdje bi bila najpovoljnija. Kupio bi šipku za dvorucni uteg, kratke za jednorucne utege i same utege. Inace sam iz Bjelovara, ali ni Zagreb nije daleko. Ako netko zna kako se krecu cijene te opreme bio bih zahvalan za te informacije. U obzir dolazi i rabljena oprema. Hvala i pozdrav |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u metro-u su najeftiniji utezi i šipke
|
||
malo-debeli
Viden/a u gymu Joined: 08 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zahvaljujem na odgovoru i isprika na krivoj temi
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogledaj i u Turbo sportu.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
metro je ipak bolji provjereno |
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bok!
Možete li mi samo reci koliko otprilike košta kg utega?cini mi se da je sada negdje oko 8 kn,iako je prij 2 godine bio 6 kn.Hvala,ako znate odgovorite! |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa sta ce ti kg kupuj one ploce od 5,š0 ili š5kg |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti možeš kupiti š5 ili š0 kila teletine ali cjena š kg teleta je uvjek ista stoga se po tome racuna, tako i sa pravim utezima |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tocno to,zato pitam,normalno da cu uzest ove vece,ali kolika je cijena jer sam gleda,utezi su uvik ista cijena,uvik je kilo isto |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko se sjecam, š0ak kn je kilogram u metrou. bar je tako bilo dok sam bio u potrazi za utezima...
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |