BCAA |
Post Reply |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Kolovoz 2009 at 14:12 |
BCAA zaslužuju veliki plus zbog pozitivnih funkcija u našem tijelu, ali kao zasebni dodatak prehrani može, za sada, dobiti samo minus. Jednostavno, ekonomicnije je koristiti dobar whey protein koji je bogat s BCAA, nego ih uzimati u formi tableta ili kapsula. Dali sad uzimat tablete ili ne kad pogledas sve to
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
BCAA su preskupe, za ono što nud eobicnom rekareativcu.. ako ste ozbiljniji sportaš i trenirate svakodnevno.. mogu pomoci u oporavku
Edited by Iluvatar |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bome su skupe.. ja sam ih bio neka 2mj.. ali nemogu reci da sam osjecao bolji oporavak..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
kolike kolicine? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jedno š0g.. meni je najbolji preparat koji sam ikada pio, Horsepower.. budem ga uskoro kupio..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |